Haberler

Avustralya'da Yarasalar Bir Kasabayı İstila Etti, Halk Evlerinden Çıkmaya Korkuyor

Güncelleme:

Yaklaşık 200 bin yarasanın istila ettiği Avustralya'nın Charles Towers kasabasının sakinleri, hastalık riski ve kötü koku sebebiyle dışarı çıkmaya korkuyor. İlçede parklar ve havuzlar da kapatılmış durumda.

Avustralya'nın Charles Towers kasabasını yaklaşık sayılarının 200 bin olduğu düşünülen tilki yarasaları bastı. Kasaba sakinlerinin evlerinden çıkmaya kokrtukları ifade ediliyor.

PARKLAR VE HAVUZLAR KAPATILDI

Kasabadaki parklar ve açık havuzların kapatıldığı öğrenilirken, doktorlar sağlığa zararlı bir durum olmadığını söylese de halk yarasaların taşdığına inanılan veba ve benzeri bulaşıcı hastalıklar sebebiyle tedirgin. Çocuklarının evlerde kilitli kaldığını ve kendilerinin de pis koku sebebiyle dışarı çıkamadığını söyleyen halk, hükümetin konuyu acilen çözmesini istiyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Avustralya Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Batman gelmiiş:

Batman gelmiştir kasabaya

12
2
yanıtYanıtla
turks:

türkiye de olsa çoluk çocuk yarasa avına çıkardık :D

12
0
yanıtYanıtla
AdanaLIvanlızekariyanınTORUNU:

Senaryosu benzer film izlemiştim gerçek oldu normaldir ekolojik sistem hergün çöküyor zarar görüyor küresel ısınma iklim bozulmaları. Tüylü bir türü var balık avlarken elime çok çarpar uçarken bunlarda değişik türlerde dikkat etmek lazım.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title