Haberler

Avustralya Açık Tenis Turnuvası

Yılın İlk Grand Slam'i Olan Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda Heyecan Tüm Hızıyla Sürerken, İlginç ve Skandal Olaylar da Yaşanmaya Devam Ediyor.

Yılın ilk Grand Slam'i olan Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda heyecan tüm hızıyla sürerken, ilginç ve skandal olaylar da yaşanmaya devam ediyor.

Avustralya Polisi'nden yapılan açıklamada, Rod Laver Arena'da oynanan tenis maçlarında bayanların uygunsuz fotoğraflarını çekmeye çalıştığı iddiasıyla 35 yaşlarındaki bir adam gözaltına alındı. Polis kaynakları, geçtiğimiz hafta içi de yine aynı teşebbüste bulunan 32 yaşlarındaki bir adamın gözaltına alındığını ve tutuklandığını ifade ettiler. Konuyla ilgili olarak konuşan Victoria Eyaleti Polis Müdürü Bradi Owens, gözaltına alınan kişilerin, tenis maçlarında bayanların uygunsuz fotoğraflarını çekmeye, hatta videoya almaya çalıştıklarını doğruladı. Owens, bir bayanın da son gözaltına alınan 35 yaşındaki adamı suç üstü yakaladığını ve derhal polis çağırdığını da sözlerine ekledi. Polis kaynakları, gözaltına alınan diğer şahsın da tutuklanmasının beklendiğini belirtti.

Avustralya Açık'ta en önemli gelişme, Hırvat ve Sırp taraftarların maçlar sırasında kendi ülke bayraklarını açarak birbirlerine girmesiydi. Daha sonra, basına yansıyan skandal bir olay ise, 5 yaşındaki erkek bir çocuğa, tuvalette tecavüz edildiği iddiasıydı. Polis, bu olayla ilgili soruşturmasına devam ediyor.

(ERS-ERS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title