Haberler

    Avustralya Açık'ta Onuncu Günün Programı

    Avustralya Açık'ta bu gece başlayacak maçlarla çeyrek final heyecanı sona erecek.

    Avustralya Açık çeyrek finallerinde ikinci perde başlıyor. TSİ 02.00'de başlayacak maçların programı:

    Simona Halep - Dominika Cibulkova


    Günün ilk maçında 11 numaralı seribaşı Halep ile 20 numaralı seribaşı Cibulkova karşı karşıya geliyor. Geçen sezon WTA'de Yılın Çıkış Yapan Oyuncusu seçilen Rumen oyuncu Halep, çıkışını 2014'e de taşımış gibi görünüyor. Slovak raket Cibulkova ise bir önceki turda Maria Sharapova gibi bir devi eleyerek büyük sürprizlerden birine imza atmıştı.

    Agnieszka Radwanska - Victoria Azarenka


    Beş numaralı seribaşı Radwanska ile iki numaralı seribaşı Azarenka'nın mücadelesi kadınlarda hiç sürpriz içermeyen tek çeyrek final eşleşmesi olarak göze çarpıyor. Sharapova ve Williams gibi favorilerin erken veda ettiği turnuvada bu iki tenisçinin şampiyonluk şansı da haliyle epey arttı. Bu müthiş eşleşmeden çıkan isim kupaya kadar uzanabilir. Yani bu gece bir anlamda erken finale şahit olabiliriz.

    Rafael Nadal - Grigor Dimitrov


    Genç Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov kariyerinin en önemli maçına Rafael Nadal karşısında çıkacak. Çeyrek finale kadar set kaybetmeden gelen Rafa, dünya 22 numarası karşısında açık şekilde favori olsa da, Dimitrov'un onu zorlayabileceğine inananların sayısı da az değil.

    Andy Murray - Roger Federer (Başlangıç saati TSİ 10.30)


    Tsonga karşısındaki performansıyla eski günlerine dönüş sinyali veren, 17 kez Grand Slam şampiyonu Roger Federer, geçen yılın Wimbledon şampiyonu ve Avustralya Açık finalisti Andy Murray ile karşılaşıyor. Son maçında tarihte bir Grand Slam'de dördüncü tura yükselen ilk şanslı kaybeden olan Stephane Robert'e set veren Murray'nin sergilediği performans şu ana kadar kimseyi tatmin etmedi. Geçen sezon sonunda olduğu ameliyatın bu durumda ne kadar etkili olduğu ise merak konusu. Bakalım Ada'nın gururu Murray, 2006 esintileri gösteren Federer karşısında nasıl bir oyun sergileyecek.

    Günün tam programını görmek için tıklayın


    Tek erkekler ana tablosu için tıklayın


    Tek kadınlar ana tablosu için tıklayın


    Eurosport ve Eurosport 2 günlük yayın akışı için tıklayın

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Grigor Dimitrov Maria Sharapova Andy Murray Avustralya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title