Haberler

Avukatıyla Buluşan Emina Sandal, Boşanma Protokolünü İmzaladı

Güncelleme:

Aralarındaki krizi bir türlü çözemeyen ve boşanacakları konuşulan Mustafa-Emina Sandal çifti hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

BOŞANMA PROTOKOLÜNÜ İMZALADI

Star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programının haberine göre; 36 yaşındaki şarkıcı, Zincirlikuyu'da bir AVM'de avukatıyla buluştu. Annesi Senija Jahovic'in yalnız bırakmadığı Emina Sandal, boşanma protokolünü imzaladı.


"EN HAYIRLISI BU"

Mustafa Sandal ile ayrı yaşamaya başlayan ünlü şarkıcının, avukatına "En hayırlısı bu" dediği ileri sürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Emina Jahovic Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (17)

Yorum:

Allah Akil Fikir Versin !!! Para var sağlik var ....çocuk var ...var da var.... E be insan Oğlu insan daha Ne istiyorsunuz...?!!!

17
0
yanıtYanıtla
merve:

peki sevgi ?

yanıt0
yanıt0
harika:

bu kadinlar ne istior anlamiyorumki? Mustafa Sandal Yakisikli mütavazi evine bagli zengin nur topu gibi iki evlat daha ne istiyorsun EMine Sandal Rahatlik sevilmek anne olmak seni cokmu simartti . . . . unutma cok pismanliklari yasiycaksin.

10
4
yanıtYanıtla
abuzer karatikit:

çok da umrumuzdaydı

8
3
yanıtYanıtla
eda demir:

bu adamlar evlenmeden once anababa tanimaz evlenince bir kiymete biner hayirdir bu neyin kafasi

9
1
yanıtYanıtla
kazım tevfik kanadıbükük:

atın kafası :D

yanıt2
yanıt0
sanayici:

sanırım ömür boyu süren aşk yok bi süre sonra duygular bitiyo bu durum maddi durumu iyi olan ailelerde daha çok sık görülüyo bi hedefleri ulaşmak için çabaladıkları bişeyleri yok monoton hayat

4
2
yanıtYanıtla
Kardeşlik:

Ya boşanma cok kötü bi seydir ya yine barşsalar da bir araya gelseler olmazmı.

2
2
yanıtYanıtla
gta:

ikisde boş at çöpe

2
0
yanıtYanıtla
Seloo:

Sosyete aleminde hangi evlilik yürüyüşte bu yürüsün

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title