Haberler

Avukata Silahlı Saldırı

Kocaeli'nin Gölcük İlçesinde Bir Avukat, Silahlı Saldırıya Uğradı.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir avukat, silahlı saldırıya uğradı.

Alınan bilgilere göre, olay 19 Mayıs Caddesi üzerinde Çınar Apartmanı No 23'te meydana geldi. Kocaeli Barosu avukatlarından Yılmaz Keleş (42), bürodan ayrılıp evine gitmek üzereyken kimliği belirsiz bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kar maskeli olduğu öğrenilen saldırgan, silahını çekerek Yılmaz Keleş'in ayaklarına 6 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçmayı başardı.

Keleş çevreden gelen vatandaşların yardımıyla kendisine ait 34 GGG 59 plakalı Mercedes marka aracına bindirilerek Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu telefonla polise ve yakınlarına bildiren Keleş, hastanede yapılan ilk müdahalesinin ardından tedavi altına alındı.

Ağır ceza davalarına baktığı öğrenilen Keleş'e yapılan saldırının savunma ya da müdahil vekili olarak katıldığı bir davadan kaynaklanabileceği üzerinde duruluyor. Keleş olayla ilgili bir açıklamada bulunmazken, polis saldırganın yakalanması için operasyon başlattı.

(RY-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title