Haberler

Avukat Evren Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eski Türkiye Barolar Birliği (TBB), Türk Hukuk Kurumu ve Ankara Barosu Başkanı, Anadolu Ajansı Hukuk Müşaviri Avukat Teoman Evren, Yakınları ve Sevenlerinin Gözyaşları Arasında Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Eski Türkiye Barolar Birliği (TBB), Türk Hukuk Kurumu ve Ankara Barosu başkanı, Anadolu Ajansı Hukuk Müşaviri Avukat Teoman Evren, yakınları ve sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Evren'in naaşı, Ankara Adliye Sarayında düzenlenen törenin ardından Kocatepe Camiine getirildi ve Cuma namazının ardından cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına Anayasa Mahkemesi Başkanı Tülay Tuğcu, Yargıtay Başkanı Osman Arslan, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Boyrazoğlu, TBB Başkanı ve Evren'in çalışma arkadaşı Özdemir Özok, CHP Genel Sekreteri ve eski Ankara Barosu Başkanı Önder Sav, DYP Genel Başkan Yardımcısı Saffet Arıkan Bedük, bazı milletvekilleri, adli ve yüksek yargı mensupları, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Hilmi Bengi, kurum yöneticileri ve çalışanları, çok sayıda avukat ve Evren'in sevenleri katıldı.

Cami avlusunda Evren'in ailesi ve çalışma arkadaşı TBB Başkanı Özdemir Özok, başsağlığı dileklerini kabul etti.

Cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığına götürülen Evren'in naaşı, burada yakınları ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title