Haberler

"Avşar" Sitemi de Yaramadı

DYP Hatay Milletvekili Mehmet Eraslan'ın "Hülya Avşar" sitemi de Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'le görüşmesine yetmedi.

Sel afetine maruz kalan seçim bölgesindeki sorunları iletmek için randevu istediği, üç kez not bıraktığı ancak görüşemediği Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'e sanatçı Hülya Avşar'la tenis oynamasına gönderme yaparak "sanatçılarla tenis maçı yapmaya vakit buluyor" diye sitemde bulunan Eraslan, buna rağmen Şahin'le görüşemeyince dosyayı postayla gönderdi.

Eraslan, ANKA'nın sorularını yanıtlarken Şahin'e tepkisini "Çok büyük bir bakan, her ülkeye böyle bir bakan nail olmaz" sözleriyle dile getirirken, şöyle konuştu:

"Biz kendi derdimizi değil milletin derdini dile getirecektik. Çünkü yaşanan afet sonrası sayın Başbakan koordinasyon işini kendisine vermişti. Bakan görevini yapmıyor, bu da gücün getirdiği rahatlıktan kaynaklanıyor. Ben dosyayı kendilerine iadeli taahhütlü gönderdim. Henüz ona da yanıt alamadım. O Futbol Federasyonu Başkanı ile uğraşmakla meşgul. Daha önce de tenis oynamakla meşguldü."(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title