Haberler

Avşar, ilçe gezilerine devam ediyor

MHP Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar, ilçe gezilerine devam ediyor.

Mhp Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar, ilçe gezilerine devam ediyor. Avşar son olarak Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

Avşar'ı ilçede MHP Hekimhan İlçe Başkanı ve yönetim karşıladı. MHP Hekimhan İlçe Teşkilatı Yönetimi ve meclis üyeleri ile istişare toplantısı gerçekleştiren Başkan Avşar, "Öncelikle tüm Hekimhanlı hemşehrilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Avşar göreve geldikleri günden bu yana Ülkücüleri hep kolladıklarını ve ülkücüleri üzen kim olursa olsun karşısında durduklarını dile getirerek, "Ülkücüler olarak kırıldık, üzüldük, haksızlığa uğradık vesaire. Ama asla vatanımıza ihanet etmedik. Hele hele devletimize sırtımızı hiç mi hiç dönmedik. Bundan dolayıdır ki keremine şükür vicdanımız rahat, alnımız da açık ve temizdir. Biz hep böyle olup böyle de kalacağız. Liderimiz Devlet Bahçeli'nin de belirttiği gibi, İP'te Milliyetçi ve Ülkücünün yeri yoktur. İP icazetli, fikirsiz sadece MHP'den intikam almak üzere kurulmuş hastalıklı siyasi bünyedir. Ülküsü olanın, Ülkücüyüm diyenin İP'te işi olamaz. Türk ve Türkiye sevdası olanların fitne-fesatla yolu kesişemez. İP zaman kaybıdır, ayıplıdır, arızalıdır, sakıncalıdır, Kandil ve Pensilvanya'nın ileri karakoludur. İP Başkanının Ülkücülere haydut demesi tek kelimeyle kokuşmuşluktur. Bununla birlikte Ülkücüye haydut demek şerefsizliktir" ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlere de değinen MHP Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar, "Cumhur İttifakı olarak Hekimhan'da güzel çalışmalara imza attık. Hekimhanlı ülküdaşlarımız ile birlikte mahalle mahalle gezdik. Hekim halkının tercihine saygımız var. ve bizler yine her zaman Hekimhanlı hemşehrilerimizin yanında olduğumuzu bilmelerini isterim. Her zaman İlçe Başkanlığımız ve İl Başkanlığımızın kapıları tüm Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş, bu dava için var olan tüm hemşehrilerimiz için kapılarımız sonuna kadar açıktır" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hekimhan Malatya MHP Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title