Haberler

    Avrupalı Türkler İçin Euroyu Sabitledi

    KONUT sektöründe 34 yıllık tecrübeye sahip ve 200 ayrı kooperatifin çatı kuruluşu olan Ege-Koop, bugüne kadar 2 milyar dolar yatırımla sadece İzmir'de 12 ayrı kent kurdu.

    KONUT sektöründe 34 yıllık tecrübeye sahip ve 200 ayrı kooperatifin çatı kuruluşu olan Ege-Koop, bugüne kadar 2 milyar dolar yatırımla sadece İzmir'de 12 ayrı kent kurdu. Ürettiği konutlarda 150 bin kişi, huzurlu bir yaşam sürerken, Ege-Koop, 13'üncü projesi olan İzmir Körfez Evleri'nde Avrupalı Türkler için altın fırsat sundu. İzmir'in en prestijli ilçesi Çiğli'de zemin katlar da dahil olmak üzere tamamı deniz manzarasına sahip İzmir Körfez Evleri projesi için euroyu 6.95 liraya sabitledi. Temeli geçen yıl atılan ve 2019 yılı Haziran-Temmuz aylarında tamamlanacak olan 'Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri' projesinde inşaatların seviye oranı yüzde 60'ı geçerken dairelerin yüzde 80'i satıldı. Kalan son 15 daire için de Avrupalı Türklere özel bir fırsat hazırlandı. Yüzme havuzlu, otopark sorunu olmayan alt yapısı tamamlanmış daireler 55 bin 859 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

    'BU KAÇIRILMAYACAK BİR FIRSAT'

    Dövizdeki artış ve inşaat malzemelerine gelen zamların Türkiye'de konut fiyatlarında artışa yol açtığını belirten Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Yurt dışında alın terini döken gurbetçilerimiz için hem hayallerindeki ev kavuşabilmeleri, hem de yatırım amaçlı bir fırsat hazırladık. Üstelik bu kaçırılmayacak bir fırsat" dedi.

    İzmir Körfez Evleri'nden temeli atıldığı 2017 yılında konut alanların şimdiden yüzde 40 oranında kar elde ettiğine dikkati çeken Aslan, tüm dairelerin deniz manzaralı olduğunu belirterek "Hiçbirinin karanlık odası yok" diye konuştu.

    BİR YIL SONRA TESLİM

    İzmir Körfezi Evleri, 2019 yılının ikinci yarısında tamamlanacak. 2+1 daireler brüt 121 metrekare, 3+1 daireler brüt 145 ve 168 metrekare olarak iki farklı tip lüks konutlardan oluşuyor.

    Ege-Koop projeleri hakkında www.egekoop.org.tr adresinden ve +902324840707 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Körfez İzmir Ege Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title