Haberler

    "Avrupa'ya Gitmedim, Trabzon'u Seçtim"

    Bordo-mavili kulüple sözleşme imzalayan İranlı stoper Majid Hosseini, “Avrupa’dan birkaç teklif vardı ama Trabzonspor’u seçtim. Umuyorum benim için en hayırlısı olur” diye konuştu.

    Trabzonspor, İranlı stoper Majid Hosseini'yi resmen renklerine bağladı. Özellikle Rusya'daki Dünya Kupası'nda sergilediği başarılı performansla alkış toplayan 22 yaşındaki Hosseini, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin yanındaki Trabzonspor Yat Marinası'nda düzenlenen törende resmi sözleşme imzaladı.

    Genç savunmacı, bordo-mavili takımın kadrosuna katılmaktan dolayı büyük sevinç yaşadığını söyledi. Transferinde emeği geçen herkese teşekkür eden Majid Hosseini, "Burada bulunduğum için çok mutluyum. Eski takımım da çok taraftarı olan bir ekipti. Türkiye'de taraftarı çok olan ve sevilen bir takıma geldiğim için gururluyum. Öncelikle takımım için yapabileceğim ne varsa yapacağım. Takımın başarısı benim için öncelikli" dedi.

    'Süreç güzel ilerledi'

    Avrupa'dan da bazı transfer teklifleri aldığını dile getiren İranlı stoper, "Kulüpler arasındaki transfer konusunda detayları bilmiyorum ama Trabzonspor Yönetimi güzel bir şekilde süreci ilerletti. Avrupa'da birkaç takımdan teklif vardı. Transfer sürecim kısa sürede olduğu için ilk aşamada Trabzonspor'u seçtim. Umuyorum benim için en hayırlısı olur" ifadelerini kullandı.

    Opsiyondan vazgeçildi

    Majid Hosseini'nin transferiyle ilgili Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada kulüplerin bonservis bedeli konusunda uzlaştığı duyuruldu.

    Açıklamada, "Majid Hosseini'nin transferi konusunda, oyuncu ile eski kulübü arasındaki sözleşmenin buy-out (satın alma) maddesinin kulübümüz tarafından kullanılacağını belirtmiştik. Fakat yaşanan süreçte, İstiklal Kulübü'nün, kulübümüze karşı olan yapıcı ve iyi niyetli yaklaşımı sonucu bu transferin, iki kulüp arasında uzlaşılarak yapılması hususunda görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

    Hosseini ilk idmanına çıktı

    Bordo-mavililer, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Ünal Karaman  yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, pas, dayanıklılık ve yüksek tempolu koşu çalışmaları yaptı.

    Yeni transfer Majid Hosseini de takımla ilk kez idmana çıktı. Antrenman sırasında Kamil Ahmet Çörekçi, sağ dizinden sakatlandı ve kulübün sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

    İranlı genç stoper Majid Hosseini, Trabzonspor Yat Marinası'nda düzenlenen törende resmi sözleşme imzaladı.

    ]

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Trabzonspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title