Haberler

Avrupa Siyasi Danışmanlar Derneği 'kutuplaşma'yı Ele Aldı

Avrupa Siyasi Danışmanlar Derneği 'kutuplaşma'yı ele aldıCelal Sönmez Londra, 14 Mart (DHA) - Avrupalı siyasi danışmanlar, eski kıtada giderek artan kutuplaşma sorunlarını tartıştılar, bilgi alışverişinde bulundular.

Avrupa Siyasi Danışmanlar Derneği 'kutuplaşma'yı ele aldı

Celal Sönmez Londra, 14 Mart (DHA) - Avrupalı siyasi danışmanlar, eski kıtada giderek artan kutuplaşma sorunlarını tartıştılar, bilgi alışverişinde bulundular.

Avrupa Siyasi Danışmanlar Derneği'nin (European Association of Political Consultants - EAPC) İngiltere'nin başkenti Londra'da 13-14 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen buluşmasında Kutuplaşma ele alındı.

Etkinlikte 21 ülkeden siyasetçi, akademisyen, kampanya yöneticisi ve pazarlama profesyoneli bir araya gelirken;

kutuplaşma sorunlarının üstesinden hangi kampanya araçlarını kullanarak gelebileceklerini,

düşük oranlarda seyreden seçmenlerin güvenlerini yeniden nasıl tesis edebileceklerini,

gelecek seçimlerde izlenmesi gereken yöntemleri ve dönüşen anket ve veri analizi tekniklerini tartışarak;

bilgi alışverişinde bulunurken,

ABD, İngiltere, Almanya, İspanya, Fransa, Rusya, İrlanda, Avusturya ve Türkiye gibi ülkelerde yakın zamanda yapılmış olan seçimler ve yaklaşan seçimler tartışıldı.

Kapital Medya Londra tarafından düzenlenen etkinlikte;

-Yunanistan eski Başbakanı George A. Papandreu,

CHP Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Selin Sayek Böke,

Britanya İşçi Partisi eski Ticaret ve Sanayi Bakanı Dr. Nigel Griffiths,

Amerika Siyasi Danışmanlar Derneği Başkanı Mark Mellman,

Kent University Siyaset Bilimi Departmanı'ndan Dr. Matthew J. Goodwin'in de aralarında bulunduğu yüzlerce katılımcı bir araya geldi.

23. EAPC Konferansı'nın sonunda yapılacak olan Polaris Ödülleri töreninde ise Avrupa'dan ve tüm dünyadan seçim kampanyaları, kamusal kampanyalar ve halkla ilişkiler kampanyaları arasından seçilen en iyi işler sahiplerini bulacak. Global çapta tüm siyasi kampanyaların katılımına açık olan ödül, 28 Şubat tarihine kadar başvuruları kabul ediyor. Başvuran kampanyalar 20 kişilik bir uluslararası jürinin değerlendirmesine sunulacak. (Fotoğraflı)

(Tür: Dış)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

14 Mart Londra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title