Haberler

Avrupa Şampiyonu Erzurumlu Atletler, Vali Güvenç'i Ziyaret Etti

İstanbul'da Yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros Şampiyonası'nda Genç Erkeklerde Türkiye'yi Ferdi ve Takım Olarak Temsil Eden Erzurum Türk Telekomsporlu Atletler, Avrupa Şampiyonu Oldu. Şampiyon Atletler Bugün Uçakla Erzurum'a Gelerek Vali Celalettin Güvenç'i Makamında Ziyaret Etti.

İstanbul'da yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros Şampiyonası'nda genç erkeklerde Türkiye'yi ferdi ve takım olarak temsil eden Erzurum Türk Telekomsporlu atletler, Avrupa Şampiyonu oldu. Şampiyon atletler bugün uçakla Erzurum'a gelerek Vali Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret etti.

İstanbul Zeytinburnu Atletizm Parkuru'nda yapılan ve 10 ülkeden sporcuların katıldığı genç erkekler 6 bin metre kategorisinde Yusuf Alıcı birinci, Adem Belir üçüncü, Ercan Muslu beşinci, Mahmut Uruçlu da 14. oldu. Türk Telekomsporlu atletler, bu sonuçlarla Avrupa Şampiyonu oldu. Bu dalda ikinciliği Rusya, üçüncülüğü ise Hollanda elde etti. İstanbul'da düzenlenen şampiyona sonrasında atletlere ödüllerini, Erzurum Türk Telekom İl Müdürü Rıfkı Güraksın verdi. Şampiyonayı Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, Erzurum Türk Telekomspor Kulübü yöneticileri ile sendika temsilcileri de izledi.

Bugün uçakla kente gelen şampiyon sporcular, Erzurum Valisi Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret etti. Şampiyon sporcuları tebrik eden Vali Güvenç, spocularla gurur duyduğunu söyledi.

(AA-DB-EYB-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title