Haberler

Avrupa şampiyonu boksör memleketine döndü

İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen Büyük Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Elif Güneri, memleketi Karabük'e geldi.

İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen Büyük Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Elif Güneri, memleketi Karabük'e geldi.

Aile büyükleri, antrenörleri ve sporcu arkadaşlarıyla Karabük Valisi Fuat Gürel'i ziyaret eden Güneri, burada yaptığı konuşmada, çok mutlu ve onurlu olduğunu, daha önce de bu duyguyu yaşadığını ve tekrar yaşamanın ayrı bir tadı olduğunu söyledi.

Şampiyonaya hem Karabük'te hem de milli takım kampında çok iyi hazırlandığını belirten Güneri, "Sonuç odaklı çalışıyorum ben. Birçok başarım ver ve ben kaybetmeye gelemiyorum. Kaybedersem çok üzülüyorum. Hep final, hep İstiklal Marşı okutma hedefim var." diye konuştu.

Avrupa Şampiyonasına 1 numaralı seri başı olarak gittiğini belirten Güneri, en çok üçüncü turda zorlandığını anlattı.

Ülkesine madalya kazandırdığı için gururlu olduğunu vurgulayan Güneri, "Şampiyon oldum, çok mutluyum, gururluyum. Ülkeme ve Karabük'e bir madalya daha kazandırdığım için gerçekten gururluyum, sevinçliyim." sözlerine yer verdi.

"Ülkeme hayırlı olsun"

Şampiyonanın ödül töreninde asker selamı vermesi ile ilgili bir soruya Güneri, şöyle yanıt verdi:

"O gün 3 şehidimiz vardı. Biz de yurt dışına gittiğimizde Türkiye'deki haberlerden etkileniyoruz. Özellikle ben kendi adıma çok çabuk etkilenebiliyorum. Zorlandığım maç da 30 Ağustos'da yapılacaktı. O gün kesin kazanmak zorundaydım. Belki de o yüzden biraz kastım kendimi. Şehitlerimiz olduğunda ve özel günlerimizi de atlamıyoruz. 30 Ağustos'da da bir zafer elde ettim. Ülkeme hayırlı olsun."

Vali Gürel de konuşmasında Karabük olarak sevinçli bir günde olduklarını, bu başarının sadece Karabük'ün değil ülkenin bir başarısı olduğunu ifade etti.

Spor tesisleri olarak Karabük'ün çok şanslı olduğuna dikkat çeken Gürel, destek veren başta Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin ve Karabük milletvekillerine teşekkür etti.

İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen Büyük Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası final müsabakalarında 81 kiloda yarışan Elif Güneri, Belaruslu Victoriya Kebikava'yı yenerek altın madalya kazanmıştı.

Kaynak: AA / Spor

İspanya Karabük Madrid Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title