Haberler

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin Kalbi Kızıl Meydan'da Atıyor

İngiltere Premier Ligi Takımlarından Manchester United ile Chelsea Arasında Oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi Final Karşılaşmasına İlk Kez Evsahipliği Yapacak Olan Moskova'da Tarihi Maça Günler Kala Futbol Heyecanı Doruk Noktasına Ulaştı.

İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United ile Chelsea arasında oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasına ilk kez evsahipliği yapacak olan Moskova'da tarihi maça günler kala futbol heyecanı doruk noktasına ulaştı.

Moskova'nın ünlü Kızıl Meydanı'nda UEFA'nın teşebbüsüyle açılan Şampiyonlar Festivali Rus futbolseverlerin akınına uğradı. Çarşamba günü yapılacak olan final karşılaşmasının galibine verilecek olan Şampiyonlar Ligi Kupası ile Kızıl Meydan'da fotoğraf çektirmek isteyen yüzlerce futbolsever, uzun kuyruklar oluştururken, Manchester United ve Chelsea taraftarları ise kendi kulüplerinin sponsorlarınca kurulan standlara büyük ilgi gösterdi. Çeşitli müsabakalara sahne olan Şampiyonlar Festivali çerçevesinde düzenlenen futbol turnuvası Kızıl Meydan'da renkli görüntüler oluştururken, UEFA tarafından sergilenen kupa, tarihi maçlara ait top ve takım formaları ise büyük ilgi gördü.

Manchester United ile Chelsea taraftarları final maçı ile ilgili düşüncelerini belirterek, takımlarına güvendiklerini ve kupayı kazanan taraf olmak istediklerini söylediler.

(AK-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title