Haberler

Avrupa Puanlarında Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Toplamı, Beşiktaş Etmiyor

Güncelleme:

Şampiyonlar Liginden elenen Beşiktaş; bu sezon Başakşehir, Konyaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan daha fazla puan topladı.

Şampiyonlar Ligine veda eden Beşiktaş, bu sezon Avrupa Ligi'nde mücadele eden diğer 4 takımının topladığı toplam puandan fazlasını Türkiye'nin hesabına yazdırdı.

Beşiktaş 19.0 puanla sezonu tamamlarken Başakşehir 8.0, Konyaspor 5.0, Fenerbahçe 1.5, Galatasaray ise ancak 0.5 puanla sezonu tamamlamak zorunda kaldı.

BEŞİKTAŞ DEVLERİ SOLLADI

Beşiktaş topladığı 19.00 puanla Avrupa takımlar sıralamasında Basel, PSG ve Shakhtar ile birlikte 11'nci sırada yer aldı. Bayern ise 24 puanla Avrupa'nın zirvesine oturdu. Son 5 yıl göz önüne alındığında Beşiktaş topladığı 57.000 puanla 25'nci sıraya kadar çıktı. Sadece 18'nci sıradaki Basel'e İsviçre toplam puandan 6.040 puan verirken, Beşiktaş ise 14.849 ülke puanı alan Roma, 15.463 ülke puanı alan Liverpool gibi devleri bile geride bıraktı.

SON 10 YILIN EN BAŞARILI TÜRK TAKIMI

Bu arada Beşiktaş son 10 yılın Avrupa'daki en başarılı Türk takımı konumuna geldi… toplamda 85.000 puana yükselen siyah-beyazlılar Avrupa genelinde 37'nci sıraya yükseldi. 79.000 puanla Galatasaray 41'nci, 63.000 puanlı F.Bahçe ise ancak 48'nci sırada kendisine yer bulabildi.

(Fotospor)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500

Yorumlar (34)

Arslaner:

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz (Mikemmel) BJK

14
5
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞK:

ikiside beşiktaşın yarısı etmez

17
1
yanıtYanıtla
kara kartal:

siz geçmişe yürüyün biz geleceğe koşuyoruz

yanıt2
yanıt0
sivasli pasa:

tunc06 yemezdi kesinlikle cünkü grupta sonuncu olurlardi büyük ihtimalle 0 cekerlerdi. dogruya dogru konusalim ben besiktasli fln degilim hatta istanbul takimlarindan nefret ederim ama hersey ortada. adamlar gruptan namaglup lider cikti 2 macta bayernden 8 yedi. siz gibi avrupa ligi ön elemelerinde isimsiz takimlara elenmedi. siz su bayernden en az tek macta 8 yerdiniz.

yanıt0
yanıt0
huk kak:

rezillik başlığı ile yazı yazan arkadaş avrupa kupası girdi mi girmedimi müzeye bir bak BJK müzesinde Avrupa Kupası var mı yok mu? hemen altından yorum yapan ANONİM sana sözüm yok çünkü tipik gs lisin bie sene sonra evinde 6 yediğin maçı unutmuşşundur muhtemelen o gün galatasarayı tutmuyorsunuzdur

2
8
yanıtYanıtla
GS:

görmemisin bir oglu olmus :)) ilk defa cl de tur atladilar havalarindan gecilmiyor :)) GS gibi Uefa Kupasi ve Süper Kupa kazansalardi CL''de 3 ceyrek final 1 yari final oynasalardi nolurdu :)) mesele istatikse GS tüm Lige bedel avrupada! bu sene bjk üstünlük sagladi. . . okadar abartmaya gerek yok. iki macta 8 gol yiyip elenen ezikler Gs Real Madridi yenip öyle elendi en azindan. . . ;) ama cok göörmemek lazim sonradan görenler böyle kendini bisey zannediyor ne oldum delisi oluyor :D

3
7
yanıtYanıtla
Vartolii:

ya gidip adı sanı belli olmayan takıma yeniliyorsunuz bide kalkmış burda uefa aldık bilmem ne diye övünüyorsun. yiğidi öldür hakkını yeme demişler. bencilliği bırakıp türkiye adına düşünün biraz. helal olsun demesini de bilinn.

yanıt3
yanıt1
MELİH:

normal kardesım bayrakları naftalın kokmus takımın taraftarlarından ne beklersın 10 yılda bır sampıyon oldular sasırdılar ne yapacakalrını. unutmamak lazım bozuk saatte gunde ıkı kere dogruyu gösterır . bitti artık bjk olayı bu sene sondu bir 10 sene daha beklerler sentetık etkılerı

yanıt1
yanıt3
GS:

helal olsun deriz de bu kibir ne arkadas??? diger takimlari yerden yere vurarak neden övünüyorsunuz?? bi sizin gecmisinize bakin bi bizimkine bakin! 2 senedir daha iyi isler yaptiniz bunu inkar etmiyor kimse ama ligin tümünden fazla ülkeye puan kupa vesaire getiren caimiayi kücümseyemessiniz! sizin elendiginiz takimlara bi bakalim istersen??? bu sene demiyorum önceki seneler!! Almanyada yasiyorum Galatasarayi burda herkes taniyor. Gel Besiktasi sor kac kisi taniyor :)) yerinizi bilin!!

yanıt0
yanıt0
kaf-kaf:

ben de almanyada yasiyorum essende isyerinde almanlara yada diger yabancilara soruyorum gsyi taniyan cok az. besiktasi ise 2 seneden beri sampiyonlar liginden taniyorlar. sen bizi salakmi saniyosun. 20 sene önce aldigin uefa kupasiyla mi taniycaklar seni. o zaman sampiyon kulupler 2 kez kazanmis nottingham forest sizden daha cok taninmasi lazim ama sen bile tanimazsin. cünkü futbol bilgin dar. takiminin hali de ortada zaten. zihniyet ayni zihniyet.

yanıt1
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title