Haberler

Avrupa'Nın Ortasında Yalnız Ve Çaresiz

Başağrısı Şikayetiyle Gittiği Hastanede Beyninde Ur Olduğu Söylenen Hüseyin Kızıler Ameliyat Edildi. Bu Ameliyatta Kızıler'in Kafatasına Kendisine Söylenmeden Metal Parçası Takıldı. Bir Süre Sonra Başağrıları İyice Artan, Konuşma ve Yürüme Bozukluğu Çekmeye Başlayan Kızıler Başka Bir Hastanede Yapılan Muayenede Kafasında Metal Parçası Takılı Olduğunu Öğrendi. Sağlık Sorunlarıyla Boğuştuğu Sırada Eşinden Ayrılan Kızıler'e Çocuğu Gösterilmiyor. Bir Yurda Yerleştirilen ve Sınırdışı Korkusuyla Yaşayan Hüseyin Kızıler Kendisine Uzanacak Bir Yardım Eli Bekliyor.

Başağrısı şikayetiyle gittiği hastanede beyninde ur olduğu söylenen Hüseyin Kızıler ameliyat edildi. Bu ameliyatta Kızıler'in kafatasına kendisine söylenmeden metal parçası takıldı. Bir süre sonra başağrıları iyice artan, konuşma ve yürüme bozukluğu çekmeye başlayan Kızıler başka bir hastanede yapılan muayenede kafasında metal parçası takılı olduğunu öğrendi. Sağlık sorunlarıyla boğuştuğu sırada eşinden ayrılan Kızıler'e çocuğu gösterilmiyor. Bir yurda yerleştirilen ve sınırdışı korkusuyla yaşayan Hüseyin Kızıler kendisine uzanacak bir yardım eli bekliyor.

Almanya'nın Köln kentinde yaşayan Pazarcıklı Hüseyin Kızıler'in (45) hayatı başağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kafatasına takılan metal parçası yüzünden alt üst oldu. Bonn'da gittiği bir hastanede beyninde ur olduğu söylenen Hüseyin Kızıler ameliyat edildi. Bu ameliyatta kendisinin haberi olmadan kafatasına bir metal parçası takıldı. Başağrıları iyice artan Hüseyin Kızıler'de bir süre sonra konuşma ve yürüme bozukluğu ile görme güçlüğü başladı. Kızıler, Köln'deki bir hastaneye başvurduğunda kafasında metal parçası olduğunu öğrendi. Hüseyin Kızıler sağlık sorunlarıyla boğuştuğu sırada eşinden ayrıldı. Yüzde 80 engelli belgesine sahip ve yaşamını sürdürmekte güçlük çeken Kızıler'e çocuğu gösterilmiyor. Bir yurda yerleştirilen Hüseyin Kızıler'in Almanya'daki oturumu birer aylık sürelerle uzatılıyor.

TÜM KAPILAR YÜZÜME KAPANIYOR

Metal cismin takılı olduğu beyninin sol tarafındaki hücrelerin hasara uğradığını ve beynindeki urun büyüdüğünü belirten Hüseyin Kızıler yaşadıklarını şöyle anlattı:

?Durumum her geçen gün kötüleşiyor. Sık sık hastaneye yatıyorum. Hem sağlığımı hem çocuğumu kaybettim. Kızım şu an 17 yaşında. Bana söylediklerine göre beni görmek istemiyormuş ama ben buna inanmıyorum. Bazen kızımın okuluna gidip ona uzaktan bakıyorum. Fakat çocuğuma sarılıp, dokunamadıktan sonra ne önemi var. Sağlığım gitti en azından kızım yanımda olsun. Almanya'da süresiz oturuma sahip olayım. Önceden oturumumu üçer ay uzatıyorlardı şimdi bir aya düşürdüler. Her an sınırdışı edilebilirim. Kızımın neden gösterilmediğini ve niçin süresiz oturum verilmediğini anlamıyorum. Ben de bir insanım. Bütün Türk ve Alman makamlarına başvurdum. Ama kimse bana sahip çıkmıyor. Gittiğim her yerde kapılar yüzüme kapanıyor. Avrupa'nın ortasında tek başıma ve çaresiz kaldım. Uzanacak bir yardım eli bekliyorum.?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title