Haberler

    Avrupa Ligi Yarı Final: Napoli 1-1 Dnipro (Maç Özeti)

    Yarı finalin ilk ayağında evinde Dnipro'yu ağırlayan Napoli, ele geçirdiği skor avantajını koruyamadı ve beraberliğe razı oldu.

    UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında, San Paolo Stadı'nda Dnipro'yu konuk eden Napoli, 1-0 öne geçtiği maçta beraberlikle yetinmek zorunda kaldı.

    İtalyan ekibini öne geçiren gol, 50. dakikada David Lopez'den geldi. 25 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu, Napoli formasıyla bu sezon ilk golünü kaydetti. Avrupa Ligi'nde çıktığı altı iç saha maçında beş galibiyet ve yalnızca bir beraberlik alan Napoli, Dnipro karşısında maç genelinde üstün olan taraftı. Ancak 80. dakikada Evgen Seleznev'in golüyle skoru eşitleyen Dnipro, beklenmedik bir sonuca imza atarak evine avantajlı bir skorla dönmeyi başardı.

    Topla oynama oranlarında rakibine %70'e %30'luk bir üstünlük kuran Napoli, oyun genelindeki dominasyonunu skora yansıtmayı başaramadı.

    Rövanş mücadelesi 14 Mayıs Perşembe günü Ukrayna'da oynanacak.

    MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Napoli Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title