Haberler

Avrupa Kuüplerinin İki Gözdesi

Almanya Birinci Futbol Ligi Bundesliga Takımlarından Werder Bremen'de Oynayan Diego ve Hamburg'da Top Koşturan Rafael Van Der Vaart'ın Çok Sayıda Avrupa Kulübünün Transfer Listelerinde Yer Aldıkları Bildirildi.

Almanya Birinci Futbol Ligi Bundesliga takımlarından Werder Bremen'de oynayan Diego ve Hamburg'da top koşturan Rafael van der Vaart'ın çok sayıda Avrupa kulübünün transfer listelerinde yer aldıkları bildirildi.

Bild gazetesinde yer alan haberde, Hollandalı Vaart'ı uzun süreden bu yana İspanya takımlarından Valencia'nın istediği, İngiltere'den Arsenal ve Newcastle takımlarının da şimdi peşinde olduğu belirtildi.

Vaart'ın danışmanı Bayram Tutumlu, “Rafael, Valencia'yı seviyor, ancak onun oraya gitmesi zor olacak. İngiltere ve İspanya'daki büyük kulüplerden teklifler var” dedi.

Tanınmış futbolcu da sezon sonuna kadar Hamburg'ta oynayacağını belirterek, “Daha sonra ne yapacağımı bilmiyorum” şeklinde konuştu.

Werder Bremen ile 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Diego'nun da bazı Avrupa kulüplerinin transfer listelerinde bulunduğu ifade edilen haberde, özellikle Real Madrid'ın Diego'yu renklerine katmak istediğinin tahmin edildiği kaydedildi.

Diego'nun babası Djair Ribas da Cunha'nın da İspanyol basınına yaptığı açıklamada, Diego'nun Madrid'e “Hayır” demesinin zor olacağını, Aralık ayında bir transferin zor göründüğünü, bu transferin yazın gerçekleşebileceğini söylediği ifade edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title