Haberler

    "Avrupa Kulüpleri Altınordu'nun Felsefesine Odaklanıyor"

    Altınordu İcra Kurulu Başkanı Barış Orhunbilge, görüştükleri Avrupa kulüplerinin futboldan çok Altınordu'nun felsefesine odaklandığını bildirdi.

    Orhunbilge, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, geçen  ay uluslararası platformda üç önemli görüşme gerçekleştirdiklerini, Fransa'da  Lyon, Marsilya ve Montpellier yetkilileri ile kulübü tanıtıcı etkinlikler  yaptıklarını belirtti.
    Bu görüşmelerin kulüp vizyonunu şekillendirmede önemli rol oynadığını,  Marsilya Kulübünde akademi öğrencilerine kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri  için tiyatro dersleri verildiğini öğrenmelerinin kendileri için kazanım olduğunu  aktaran Orhunbilge, şunları kaydetti:
    "Lyon, Marsilya ve Montpellier ziyaretlerinin, sıkı sıkıya  sarıldığımız 'İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu' sloganımızın ne kadar  değerli olduğunu bir kez daha göstermesi açısından bizleri çok mutlu ettiğini  ifade etmeliyiz. Özellikle şunu net olarak gördük ki, Avrupa kulüpleri,  yaptığımız ikili görüşmelerde futboldan çok kulübümüzün felsefesine  odaklanıyorlar, buradan hareketle saha dışı kriterlerin ne kadar önemli olduğunu  da bu sayede bir kez daha görmüş olduk."
    Orhunbilge, bünyelerine kattıkları Niğde Anadolu Futbol Kulübünde  "Şimdi okullu olduk" sloganıyla açtıkları futbol okullarında kısa sürede 230  öğrenciye ulaştıklarını belirterek, "Anadolu'nun bu bereketli toprakları üzerinde  yeşeren filizler, yarınımız olacak, onlara gözümüz gibi bakıyor ve gelişimlerini  dikkatle takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Marsilya Fransa Lyon Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title