Haberler

Avrupa Güreş Şampiyonası

Sırbistan'da devam eden Avrupa Büyükler Güreş Şampiyonası'nda bugün yapılan maçlar sonunda Serbest stil ve bayanlarda yapılan maçlar sona erdi.

Sırbistan'da devam eden Avrupa Büyükler Güreş Şampiyonası'nda bugün yapılan maçlar sonunda Serbest stil ve bayanlarda yapılan maçlar sona erdi. Bayanlarda Elif Jale Yeşilırmak Bronza madalya kazanırken, Serbest stilde 84kg'da mücadele eden Serdar Böke Bronz madalya maçında Romen Rakibine yenilerek Avrupa Beşincisi oldu.

BAYANLARDA İLK MADALYA ELİF JALE YEŞİLIRMAK'TAN

Bayanlar63 kg'da mili sporcu Elif jale Yeşilırmak ilk turda Avusturyalı Laura Raffler'i, ikinci turda Alman Yuanne Micheala Englich'i çeyrek finalde ise İtalyan Maria Diana'yı yenerek yarı finale çıktı. Yarı finalde Ukraynalı Vuliya Ostapchuk'a yenilen Yeşilırmak, Finale çıkma şansını kaybetti ve Bronz madalya maçına çıkmaya hak kazandı. Bronz madalya mücadelesinde İsveçli Mattsson, Malin Johanna ile karşılaşan Elif, rakibini yenerek Bayanlarda Türkiye'ye ilk Bronz madalya kazandıran isim oldu.

Türkiye'yi bayanlarda 72kg'da temsil eden Yasemin Adar ise ilk turda Norveçli rakibine yenilerek altın madalya şansını kaybetti. Norveçli güreşçinin finale çıkması sonucu Represaj hakkı kazanan Adar, ilk represaj maçında Azeri rakibine yenilerek elendi.

SERDAR BÖKE BRONZ MAÇINI KAYBETTİ

Serbest stilde Ay-yıldızlı mayoyu 84 kg'da temsil eden Serdar Böke ilk turda Azeri İlya Khamikoyev'i ikinci turda İsrail'li Sergei Kolesnicov'u, çeyrek finalde ise Belaruslu Amarhajy Mahamedali'yi yenerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde Gürcü Daha Marsagıshvili ile karşılan sporcumuz rakibine yenilerek Bronz madalya maçına çıkmaya hak kazandı. Bronz madalya mücadelesinde Romen Stefan Gheorghita ile karşılaşan milli güreşçi rakibine yenilerek Bronz madalya kazanma şansını kaçırdı.

Bu arada Grekoromen milli takımının yarın ki rakipleri de belli oldu.

Avrupa Güreş şampiyonasında Grekoromen stilde müsabakalar yarın başlıyor. İlk gün 55-60-96 ve 120kg maçlarının yapılacağı turnuvada yarın mindere çıkacak Milli güreşçilerin ilk turdaki rakipleri belli oldu:

Fatih Üçüncü (55 kilo) - A. Roningen (Norveç)

Soner Sucu (60 kilo) -

A. Abdullin (Rusya)

Ahmet Taçyıldız (96 kilo) -

Avenesyan (İsrail)

Rıza Kayaalp (120 kilo) -

Patrikiyev (Ermenistan) - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye İsrail Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title