Haberler

    Avrupa Devlerinin Milenkovic Savaşı!

    Manchester United'ın teknik patronu Jose Mourinho, sezon başından beri defans hattında sorun yaşamasından dolayı Milenkovic'i almak istiyor. Mourinho'nun hedefi Sırp defans oyuncusunu alarak hem stopere hem de sağ bek bölgesine alternatif oluşturmak istiyor.
    Manchester United'ın Sırp defansif orta saha oyuncusu Nemanja Matic vatandaşı Nikola Milenkovic'i United'a gelmesi için ikna edebilir.
    Bu sezon geçmiş sezonlara göre kötü başlayan Almanya'nın Bavyera ekibi Bayern Münih de Milenkovic'i transfer etmek için Mor Menekşeler'e teklif yapmaya hazırlanıyor. Geçen yaz transfer dönemi boyunca Jerome Boateng'in ayrılma ihtimali konuşulmuştu, ama takımda kaldı. Alman devi, Gana asıllı Alman savunmacının Ocak transfer döneminde ayrılmasına karşılık Nikola Milenkovic ve Stutgart'ın 22 yaşındaki Fransız stoperi Benjamin Pavard'ı transfer listesine ekledi.
    Fiorentina 21 yaşındaki Sırp defans oyuncusu Nikola Milenkovic  için en az 50 milyon sterlinlik bir bonservis bedeli istiyor.
    Nikola Milenkovic Kimdir?
    Nikola Milenkovic, futbola Partizan'ın altyapısında başladı. 18 yaşında iken Partizan U19 takımından bir başka Sırbistan takımı Teleoptik takımına kiralandı. Yarım sezon sonra Partizan U19 takımına geri döndü. 19 yaşında Partizan'ın A takıma yükseldi. 2016-2017 sezonunda Partizan forması ile 39 maçın hepsine ilk 11'de başlayan Milenkovic, 2 gol attı ve 20 yaşında 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İtalya Serie A ekibi Fiorentina'ya transfer oldu.
    Bu sezon İtalya Serie A'da 9 maça çıktı 90 dakika sahada kaldı ve 2 gol atarak takımına katkı verdi.
    (Burak Kızılöz / Skorer Dış Haberler)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Manchester United Bayern Münih Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title