Haberler

Avrupa çoğunlukla düşük açıldı

Güncelleme:

Yatırımcıların, Brexit görüşmelerindeki gelişmelere odaklandığı Avrupa'daki başlıca hisse senedi borsalarında endeksler, çoğunlukla düşük açıldı.

Yatırımcıların,  Brexit görüşmelerindeki gelişmelere odaklandığı Avrupa'daki başlıca hisse senedi borsalarında endeksler, çoğunlukla düşük açıldı.

Birleşik Krallık Devlet Bakanı James Cleverly, bir anlaşmayla sonuçanmayacak olsa da ülkesinin Avrupa Birliği ile Brexit görüşmelerini sonuna kadar sürdüreceğini açıkladı.

The Sun gazetesinde Pazartesi günü yayımlanan bir habere göre ise, Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson, Avrupa Birliği'nin "son dakika" talepleri karşısında, Brexit görüşmelerinden her an çekilebilir.

Frankfurt'ta DAX Endeksi açılışta yüzde 0.23 düşerken, Londra'da FTSE 100 Endeksi ise yüzde 0.32 yükseldi. Paris'te CAC 40 Endeksi de açılışta yüzde 0.24 düştü.

Euro, dolar karşısında 1.21205 dolarda yatay işlem görürken, sterlin dolar karşısında yüzde 0.50 düşüşle 1.33694 dolara geriledi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Birleşik Krallık Avrupa Birliği Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title