Haberler

Avrupa Büyükler Eskrim Şampiyonası İzmir'de Başladı

İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda Düzenlenen Avrupa Büyükler Eskrim Şampiyonası 37 Ülkeden Yaklaşık 500 Sporcunun Katılımıyla Bugün Başladı.güney Kıbrıs Rum Kesimi, Lüksemburg, Malta, San Marino Ve Bosna Hersek Sporcu Göndermezken; Müsabakaları Az Sayıda Seyircinin İzlemesi Üzüntü Yarattı.ilk Gün ...

İzmir Halkapınar Spor Salonu`nda düzenlenen Avrupa Büyükler Eskrim Şampiyonası 37 ülkeden yaklaşık 500 sporcunun katılımıyla bugün başladı.

Güney Kıbrıs Rum Kesimi, Lüksemburg, Malta, San Marino ve Bosna Hersek sporcu göndermezken; müsabakaları az sayıda seyircinin izlemesi üzüntü yarattı.

İlk gün bayanlar kılıç ve erkekler flöre müsabakaları yapılırken, 100`e yakın sporcu madalya için müdahale etti. Eskrim Federasyonu Başkanı Erol Bülbül, ¨Bu turnuva, Avrupa`dan gelen eskrimciler ile sporcularımız arasındaki dostluk bağlarını da güçlendirecek. Sporcularımız, kendilerini geliştirme şansı yakalayacak¨ dedi. İlk gün bayanlar kılıçta Hilal Bahçeci, Özden Horeanu, Semra Deliormanlı, Mine Ergüz ile erkekler flörede Utku Uluşahin, Adnan Özsanat, Mustafa Oğur ve Cengiz Çiçekçioğlu madalya şansı arıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title