Haberler

Avrupa Bowling Turu Rollhouse Ankara Open Bowling Turnuvası Başladı

Bowling Sporunun En Prestijli Kupaları Arasında Sayılan Avrupa Bowling Turu'nun 16. Ayağı Olan Rollhouse Ankara Open Bowling Turnuvası Başladı.

Bowling sporunun en prestijli kupaları arasında sayılan Avrupa Bowling Turu'nun 16. ayağı olan Rollhouse Ankara Open Bowling Turnuvası başladı.

Ankara Rollhouse Bilkent Bowling Salonu'nda başlayan turnuvaya aralarında Dünya ve Avrupa şampiyonlarının bulunduğu çeşitli ülkelerden 200'ün üzerinde sporcu katılıyor. Turnuva dağıttığı 70 bin Euro para ödülüyle Avrupa'da 2007 yılı içinde en çok ödül veren 2. turnuva olma özelliğini taşıyor. Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu faaliyet programı içinde yer alan ve Carlsberg, Powerade, Damla Su ve Radyo ODTÜ'nün sporsorluğunda düzenlenen turnuvanın ilk 2 gününde Türk sporcular arasında yapılan

elemelerle en iyi 4 dereceyi alan sporcular final mücadelelerine katılmaya hak kazanacak. Hafta başında itibaren ise yabancı oyuncuların katımıyla Ankara'da tam bir bowling şöleni yaşanmaya başlayacak. Gelecek sezondan itibaren Premier kategorisine girecek olan Ankara Open'da final müsabakaları Cumartesi ve Pazar günü yapılacak.

Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan, tüm dünyanın gözünün üzerinde olduğu bir turnuva düzenlediklerinin altını çizerek, "Federasyon olarak Ankara'da büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Yaptığımız turnuva Formula adıyla biliniyor. Turnuvanın İstanbul ayağından sonra Ankara ayağını da almayı başardık. Dünyaca ünlü 200'ün üzerinde sporcu turnuvaya katılıyor. 1 hafta devam edecek turnuvada tam bir bowling şöleni yaşanacak.Federasyon olarak bu tip

organizasyonlarda Ankara'yı ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. İstanbul olsun, Antalya olsun, bu şehirlerimiz dünyaca tanınıyor. Biz, Ankara'yı duyurmayı amaçlıyoruz. Bu tip şampiyonaları alarak, Ankara'nın adını ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Bu tip şampiyonalarımız devam edecek. Bize her zaman destek olan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Organizasyon komitesi başkanı Sinem Aydın da, turnuvaya dünyaca ünlü sporcuların katıldığını ve Ankara Open'in Dünya Ranking'ine puan verdiğini söyledi. Sinem Aydın, çok güzel bir organizasyona imza attıklarını belirterek, gelecek sezon aynı turnuvayı Premier kategorisinde gerçekleştireceklerinin altını çizdi.

(EKO-İY-İY-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title