Haberler

"Avrupa Birliği'nde Güncel Siyasi Gelişmeler ve Türkiye" Konferansı

Çankırı Karatekin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından "Avrupa Birliği'nde (AB) Güncel Siyasi Gelişmeler ve Türkiye" konferansı düzenlendi.

Çankırı Karatekin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından " Avrupa Birliği'nde (AB) Güncel Siyasi Gelişmeler ve Türkiye" konferansı düzenlendi.

İİBF'de düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan İİBF Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hatice Yazgan, AB'nin yaşadığı ekonomik krizin nedenleri ve sonuçları üzerinde durarak, kriz sonucunda Avrupa'daki bazı ülkelerde hükümet değişikliklerinin olduğunu, seçilmiş hükümetler yerine teknokratlardan oluşan hükümetlerin kurulduğunu söyledi.

AB'nin içinde bulunduğu ekonomik krize bakarak "Avrupa Birliği dağılır mı" sorusunun kendisine sıkça sorulduğunu belirten Yazgan, "AB dağılmaz. Çünkü AB sadece ekonomik bir birlik değil" diye konuştu.

Konferansa çok sayıda öğrenci katıldı.

- ÇANKIRI

Kaynak: AA / Yerel

Karatekin Üniversitesi Avrupa Birliği Çankırı Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title