Haberler

Avrupa Bayanlar Voleybol Ligi

Maçın ardından A Milli Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Bedestenlioğlu: "Her sette en az 3 veya 4 hakem hatası vardı " Takım kaptanı Karakoyun: "Buradan moralli gidiyoruz"

Avrupa Bayanlar Voleybol Ligi A Grubu'nda 3. ayak maçında Romanya'ya yenilen A Milli Bayan Voleybol Takımı'nın Antrenörü Mehmet Bedestenlioğlu, "Bazıları skandal derecesinde, her sette en az 3 veya 4 hakem hatası vardı" dedi.

Romanya'nın Craiova kentinde düzenlenen A Grubu son gün mücadelesinde, Türkiye'nin Romanya'ya 3-1 yenildiği maçın ardından AA muhabirine değerlendirmelerde bulunan Bedestenlioğlu, takım olarak iyi oynamalarına rağmen karşılaşma eksiğinden kaynaklanan tecrübesizlik ve sık tekrarlanan basit hatalar nedeniyle yenildiklerini söyledi.

Romanya'nın çok kaliteli bir takım olduğunu ve kuvvetli bir kadroyla sahaya çıktığını vurgulayan Bedestenlioğlu, maçın hakemini eleştirerek, "Bazıları skandal derecesinde, her sette en az 3-4 hakem hatası var. Romanya ev sahibi olabilir ama bu, çok çirkin bir olay. Alın terine bu şekilde müdahale edilmemeli, kınıyorum" ifadesini kullandı.

Bedestenlioğlu, takım olarak bu maçta "rekor sayıda basit hata" yaptıklarına işaret ederek, "Rakip 81 sayı almış, 40'ını biz vermişiz. Sadece son set 8 servis kaçırdık. Çok yazık ve üzücü" diye konuştu.

Bulgaristan'ın Varna kentinde 4-6 Temmuz tarihlerinde oynanacak 4. ayak karşılaşmalarında hedeflerinin tüm maçları kazanmak olduğunu, daha sonra üst sıradaki rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceklerini belirten Bedestenlioğlu, oyuncularına güvendiğini  ve gruptan çıkma mücadelesine devam edeceklerini söyledi.

-"Çok fazla servis kaçırdık"

Takım kaptanı Asuman Karakoyun ise maçta çok iyi oynamalarına rağmen çok fazla servis kaçırdıklarını ve gereksiz hatalar yaptıklarını vurguladı.

Romanya maçındaki oyunlarını, daha az hata yaparak Bulgaristan'daki 4. ayak karşılaşmalarına yansıttıkları takdirde gruptan çıkacaklarına inandığını ifade eden Karakoyun, "Buradan moralli gidiyoruz. İnşallah Bulgaristan'da da galibiyetlere ulaşacağız" dedi.

A Grubu'nda 3. ayak maçlarının ardından Türkiye, 5 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 12 puanla 3. sırada bulunuyor. - Dolj

Kaynak: AA / Spor

Bulgaristan Türkiye Romanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title