Haberler

Avrupa Bayanlar Softbol Şampiyonası Edirne'de Başladı

Edirne'de Bu Yıl 2'ncisi Düzenlenen Avrupa Bayanlar Softbol Şampiyonası Başladı. Şampiyonada Türkiye ile Birlikte Toplam 6 Ülke Mücadele Edecek. Açılış Karşılaşmasında Softbol Türkiye Milli Takımı, Avusturya'ya 13-0 Yenildi.

Edirne'de bu yıl 2'ncisi düzenlenen Avrupa Bayanlar Softbol Şampiyonası başladı. Şampiyonada Türkiye ile birlikte toplam 6 ülke mücadele edecek. Açılış karşılaşmasında Softbol Türkiye Milli Takımı, Avusturya'ya 13-0 yenildi.

16-21 Ağustos'ta Edirne'de yapılacak olan Avrupa Bayanlar Softbol Şampiyonası'nın Şükrü Paşa futbol sahasındaki açılış törenine Edirne Valisi Gökhan Sözer, AK Parti Edirne Mliletvekili Necdet Budak, Trakya Üniversitesi Rektörü Enver Duran Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü ile Türkiye, Avusturya, Fransa, İsveç, İsviçre ve Bulgaristan takımları katıldı. Açılış konuşmalarını ardından Türkiye ile Avusturya milli takımları karşılaştı.Karşılaşmanın başlama vuruşunu ise AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak yaptı. Karşılaşmada Avusturya takamında bir sporcunun başörtülü ve vücudunun her tarafını kapatması dikkat çekti. Turnuvanın ilk karşılaşmasını Avusturya 13-0 kazandı.

EZANDAN RAHATSIZ OLMUŞLARDI

Geçen yıl yine Edirne'de yapılan Avrupa Bayanlar Softbol Şampiyonası'nda kaldıkları otelin yakınındaki camiden gelen ezan sesinden rahatsız olan Fransız takımı, durumu federasyona bildirmiş, ancak federasyon başkanı Kömürcü, sporculara "Şampiyonayı dahi iptal eder yine de ezana laf söyletmem" diyerek sert çıkmıştı. Bu sözler üzerine Fransa milli takımı özür dileyerek turnuvaya kaldığı yerden devam etmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title