Haberler

Avrupa Bakanı Markus Söder Antalya'da

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'da Tatil Yapan Almanya'nın Bavyera Eyaleti Avrupa Bakanı Markus Söder ile Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'da tatil yapan Almanya'nın Bavyera Eyaleti Avrupa Bakanı Markus Söder ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

7 Mehmet Restoran'da bir araya gelen Başkan Türel ve Bakan Markus Söder, Türkiye- Avrupa Birliği (AB) ilişkileri ve Türkiye'nin AB'ye katılım süreciyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkan Türel, Bavyera'nın Avrupa Bakanı Söder ile Türkiye- Almanya ilişkilerini de değerlendirdi. Bavyera Eyaleti Avrupa Bakanı Markus Söder, Türkiye'de özel dostlukları olduğunu belirterek, Başkan Türel'den Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a selamlarını iletmesini istedi. Avrupa Bakanı Markus Söder'in Türk dostu olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye'ye desteklerinin devamını diledi. Başkan Türel, Bakan Söder aracılığıyla yakın dostu olan Almanya'nın Bavyera Eyaleti Başbakanı Günther Beckstein'a selamlarını gönderdi.

(AT-HE-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title