Haberler

AVON ve Elele "Yılın Kadınları"nı Seçiyor

Güncelleme:

AVON, Türkiye'nin önde gelen kadın dergilerinden Elele ile birlikte Yılın Kadınları'nı seçiyor. Dokuz kategoride 45 başarılı kadının aday gösterildiği Kadın Ödülleri 2014'te oylamalar Kasım ayı itibariyle başlıyor.

"Kadınların Kadınlar için Çalıştığı Şirket" sloganıyla 128 yıldır kadınların hayatını güzelleştiren AVON ve Türkiye'de 38 yıldır varlığını sürdüren; kadınların en çok güvendiği kadın dergisi Elele, kendi alanlarına adlarını altın harflerle yazdırmış isimler arasından "Yılın Kadınları"nı seçiyor. "Elele Avon Kadın Ödülleri 2014" yarışmasında dokuz farklı kategoride, toplam 45 aday yer alıyor. Son dönemlerde yaptıkları başarılı çalışmalarla isimlerinden söz ettiren, ilham kaynağı olan, "üreten, düşleyen, düşünen, fikrini ve kalbini ortaya koyarak güç yaratan" kadınlar 4 Kasım tarihinde başlayacak halk oylaması ile yarışacak. "Elele Avon Kadın Ödülleri" projesinde belirlenen kategoriler ise şöyle: Oyuncu, şarkıcı, yazar, girişimci, haberci, bilim kadını, sporcu, güzel sanatlarda yılın sanatçısı ve sosyal sorumlu kadın...

Yarışmada oylama iki aşamalı olarak gerçekleşecek. Her kategoride belirlenen beşer aday, 3 Kasım tarihinden itibaren Elele Dergisi'nin (elele.com.tr/kadinodulleri) ve AVON'un (avon.com.tr/kadinodulleri) web siteleri üzerinden oylamaya sunulacak. Dileyen herkese açık olan bu oylama sonucunda kategorilerinde en fazla oyu alan üçer isim bu kez alanlarında başarılı ve tanınmış isimlerden oluşan Yılın Kadınları 2014 Jürisi tarafından değerlendirilecek ve her kategorinin birincileri Yılın Kadını unvanını alacak.

Oylamaya katılanların sürpriz hediyeler ve ödül gecesine katılma şansı yakalayacakları Elele Avon Kadın Ödülleri, 14 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek görkemli bir törenle sahiplerini bulacak.

Yarışmada ayrıca "Avon Özel Ödülü" kategorisinde 2014 yılında başarısıyla ilham vermiş en güçlü AVON Temsilcisi de sahnedeki yerini alacak.

Yılın Kadınları 2014'te kategorilerine göre aday isimler ise şöyle:

Oyuncu: Binnur Kaya, Demet Evgar, Ezgi Mola, Gonca Vuslateri, Melisa Sözen

Şarkıcı: Fatma Turgut, İrem Derici, Sertab Erener, Sıla, Şebnem Ferah

Yazar: Ayşe Kulin, Canan Tan, Ece Temelkuran, Elif Şafak, Seray Şahiner

Sosyal Sorumluluk: Ayşen Özyeğin, Ebru Uygun, Gülben Ergen, Gülden Türktan, Halime Güner

Girişimci: Aysun Pelik, Bedriye Hülya, Demet Mutlu, Didem Alsoy, Zeynep Yümlü

Haberci: Ayşe Arman, Gülse Birsel, Melis Alphan, Nevşin Mengü, Şirin Payzın

Bilim Kadını: Bilge Melahat Demirköz, Hande Özdinler, Hatice Altuğ, Hayat Önyüksel, Semahat Demir

Sporcu: Gizem Girişmen, Işıl Alben, İpek Soylu, Naz Aydemir, Tuğba Karademir

Güzel Sanatlar / Sanatçı: Ebru Çerezci, Ece Yörenç, Emre Ünal, Gülten İmamoğlu, Nilüfer Giritlioğlu

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Elele Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title