Haberler

Avlu Dizisi Oyuncusu Nil Makaracı İsyan Etti: Lezbiyen Olduğum İçin Kadrodan Çıkarıldım

Güncelleme:

Dizinin oyuncularından Nil Makaracı, Avlu'nun kadrosundan cinsel tercihleri sebebiyle çıkarıldığını belirterek "Lezbiyen olmam gerekçesiyle, homofobik tavırlarla resmen kovuldum" dedi.

Yurtdışında 'Orange is the New Black' ismiyle yayınlanan Avlu dizisinde rol alan oyuncu Nil Makaracı, dizinin kadrosundan çıkarıldığını iddia ederek, "Lezbiyen olduğum için, LGBT ile ilgili şeyler yazıldığı için atıldım, kötü sözlere maruz kaldım" dedi.

"HOMOFOBİK TAVIRLARLA RESMEN KOVULDUM"

Makaracı yaptığı açıklamada, "Merhaba, ben Nil Makaracı. Çok büyük heyecan ve istek duyarak dahil olduğum Avlu dizisi kadrosundan 21 Mart tarihinde, yönetmen yardımcısı Merve Çolak tarafından çıkartıldım! Daha öncesinde kendi ajansımın bile bana, 'LGBT bireylerin de yer alacağı bir dizi başlıyor' diyerek anlattığı Avlu'dan, LGBT yüzünden ve lezbiyen olmam gerekçesiyle, homofobik tavırlarla resmen kovuldum" ifadesini kullandı.

Avlu Dizisi Oyuncusu Nil Makaracı İsyan Etti: Lezbiyen Olduğum İçin Kadrodan Çıkarıldım

Makaracı açıklamasına şöyle devam etti:

"Ortada geçerli hiçbir bahane yok! Merve Çolak'ın bana ilettiği, 'Sen LGBT'lerle konuşmuşsun, lezbiyenlikle ilgili bir şeyler yazmışsın, sana konuşma demiştim' gibi sözleri sonrası, çok sevdiğim ve istekle, canla başla çalıştığım işimden oldum.

Avlu Dizisi Oyuncusu Nil Makaracı İsyan Etti: Lezbiyen Olduğum İçin Kadrodan Çıkarıldım

Maddi ve manevi çöküş yaşıyorum. İki gündür ağlıyorum. Bahsettikleri LGBT konusu ise şu: Gmag, Avlu dizisinin reklamını bu yönde yapmış ve binlerce kişiye de ulaşmasını sağlamıştır. Kendilerinin konuyla ilgili en ufak bir alakaları olmadığı gibi, bu zor süreçte de yanımda olmuşlardır. Çok çok çok üzgünüm. Lezbiyen olduğum için, LGBT ile ilgili şeyler yazıldığı için atıldım, kötü sözlere maruz kaldım.

Avlu Dizisi Oyuncusu Nil Makaracı İsyan Etti: Lezbiyen Olduğum İçin Kadrodan Çıkarıldım

Gmag aracılığıyla tüm kamuoyuna, LGBT mecralarına bildirimdir. Beni seven, destekleyen, önce canım anneme, arkadaşlarıma, sevenlerime bir özür borçluyum. Karşınızda olamayacağım, bir Türkiye gerçeğiyle karşı karşıya kaldım. Beni affedin. İlerleyen dönemlerde umuyorum buluşacağız. Sevgi ve saygılarımla."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Orange is the New Black 21 Mart Mola Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (126)

E.G.M.:

LEZ NE LA KADIN KADINLIĞINI ERKEK ERKEKLİĞİNİ BİLSİN ARTIK YETER BE

33
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Mehmetcik Suriyede savasirken simdi tek derdimiz senin lezbiyen oldugunu tartismak. Allah akil fikir versin kadin müsvettesi.

38
4
yanıtYanıtla
ATATÜRKCÜ GENCLIK:

mehmetcik suriyede savasirken sen burda bu haberin altina yorum yaziyosan haberi okuduysan sende erkek müsvettesisin

yanıt10
yanıt14
Aşkın kızı:

BAŞ ÖRTÜLÜ BAYANA HER TÜRLÜ ÖZGÜRLÜK AMA BİZ LEZBİYENLERE HİÇ BİR ÖZGÜRLÜK YOK YAŞAMAYA BİLE HAKKIMIZ YOK ÖYLEMİ. İÇİNE TÜKÜREYİM BÖYLE ZİHNİYETİN.

5
36
yanıtYanıtla
Askin kiziymis geri:

Lan basortuyle ahlaksizligi nasil bir tutuyosn beyinsiz.hollandaya git baska ulkeye git sacmaliklarni bide senimi savuncaz

yanıt16
yanıt2
ahmet:

abi bunların hepsi inat olsun diye yapıyor. bunların icleri öyle haset öyle haset ki başı kapalı yada ben müslimanım diyen birini görünca kuduruyorlar biliyorlar gercekleri ama hasetlikleri bunları rahat birakmıyor. senin başörtüyle ne işin var biz lezbiyenligi konuşuyoz.

yanıt8
yanıt0
Aslı:

MEDENİ BİR HUKUK ÜLKESİNDE OLSA DAVA AÇAR MİLYONLARCA DOLAR TAZMİNAT ALIRDI.

16
21
yanıtYanıtla
...:

herşeye tepki olarak mı doğdun sen ? Allah beyin vermiş kullanın diye ama sende o beyinin bi gramını kullanmıyorsun bariz ortada . .

yanıt10
yanıt4
...:

şu aslı nickli kişiye cevap vermeyin. . kendisi biraz sakat . . her yorumda böyle saçmalıyor . .

yanıt8
yanıt6
Swcred:

Saçma. Bir insanın cinsel tercihinden dolayı işinden etmek canice. Kadının annesi bile karışmazken , destek verirken senin ne haddine ?!? Toplumumuz böyle cani ve cahil oldukça bu ülkenin gelişmesini biraz zor görürüz.

6
28
yanıtYanıtla
Tüm 126 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title