Haberler

Avlu 40. Yeni Bölüm Fragmanı: Deniz'e Mayınlı Tuzak!

Güncelleme:

Avlu 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam finali ile izleyenleri şok eden Avlu dizisi yeni bölümde epey heyecanlı geçeceğe benziyor. Fragmanda Zerrin'in Azra'ya Kudret'i öldürmesi için zemin hazırlaması, Asım'ın tuttuğu tetikleyici ve Deniz'in araç ile mayına doğru gittiği sahneler dikkat çekiyor. İşte Avlu 40. yeni bölüm fragmanı...

Avlu 40. yeni bölüm fragmanı Star TV tarafından yayınlandı. 39. son bölümü ile dün akşam ekrana gelen Avlu'da heyecan dorukta idi. Azra ile Deniz'in karşı karşıya gelmesi, ikilinin Zerrin'in planını öğrenmesi, Oktay'ın ağır yaralı olarak yoğun bakıma alınması ve son olarak Murat'ın Zerrin tarafından zehirlenmesi ile hayranlarını ekran başına kilitlemişti.

Avlu yeni bölüm fragmanı Zerrin ile Azra'nın konuşması ile başlıyor. Zerrin emanetin depoda, Kudret'in mutfakta sözleri Azra'yı heyecanlandırıyor. Sonraki sahne Zerrin ile Melis arasında geçiyor. Melis, kendisine böcek diyen Zerrin'e tokatı yapıştırıyor. Asım Doğu'nun Deniz'in içinde olduğu aracın yoluna mayın döşemesi ve tetiğe basması heyecanı doruğa çıkarıyor. Avlu yeni bölümde neler olacak? Avlu 40. yeni bölümü 2 Mayıs Perşembe günü Star TV'de...

AVLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Avlu 39. bölümde Necdet ya da Asım Doğu ile dövüşen ve uçuruma atılan Oktay yaralı bir şekilde bulunuyor ve yoğun bakıma alındı. Tolga'nın söyledikleri ile Nihal'i öldürenin Zerrin olduğunu anlayan Murat onu öldürmeye gidiyor. Fakat Zerrin şarabına kattığı zehir ile ondan önce davranıyor.

Avlu son bölümde; Azra ve Deniz, Zerrin'in korkunç planı ile ilgili bir gerçeği daha öğrenir. Fakat bu bilginin beraberinde getireceği felaketten kimsenin haberi yoktur...

Avlu 39. bölümde Melis'in umutsuzluğa yüz tutmuş bekleyişi hala devam etmektedir. Deniz ise geçmişine tutunmak ya da geçmişinin üstünü örtmek arasında gidip gelmektedir.

Son bölüm finalinde ise Murat ile Zerrin'in yüzleşmesi gerçekleşti. Bir önceki bölümde Murat'ın kendi hakkındaki konuşmaları ile onun rol yaptığını öğrenen Zerrin ona karşı önlemini almıştır. Murat ise Zerrin'e Nihal'i hesabını sormak istemektedir. Fakat zehir silaha üstüne gelir ve Zerrin Murat'ı öldürür. Aynı zamanda Zerrin, Nihal'i öldürdüğünü ona itiraf eder.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Star Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title