Haberler

Avea'dan Patlican'da Konser Keyfi

Gsm Operatörü Avea, Gençler İçin Hazırladığı Patlican Dünyasına Üye Olan Herkesi 9 Haziran Cumartesi Akşamı İstanbul Parkorman'da Patlican Konserine Davet Ediyor.

GSM operatörü Avea, gençler için hazırladığı Patlican dünyasına üye olan herkesi 9 Haziran Cumartesi akşamı İstanbul Parkorman'da Patlican konserine davet ediyor.

9 Haziran Cumartesi günü saat 17.00'de Parkorman'da ilki gerçekleştirilecek Patlican konserinde Mor ve Ötesi, Özlem Tekin, Malt, Çilekeş, Göksel ve Aslı yer alıyor. 17 Haziran'da Antalya'da devam edecek Patlican konserlerinde, 2007 yılı sonuna kadar İstanbul, Antalya, Adana, Eskişehir, İzmir ve Ankara'da Patlican üyesi gençler sevdikleri sanatçıların konserlerinde doyasıya eğlenecek, onlarla tanışma ve aynı sahneyi paylaşma imkanına kavuşacaklar.

Gençler için her türlü etkinlik, kampanya ve konserlerle ilgili bilgilerin bulunduğu Patlican'da birçok fırsat ve avantaj da sunuluyor. Haziran ayında üyelerine yurt içinde her yöne 100 SMS hediye eden Patlican, ayrıca Kültür Dershaneleri, English Time ve Edutime'dan yüzde 40 indirimli bilgisayar, yabancı dil ve ÖSS/OKS eğitimi fırsatları sağlıyor.

Patlican'a üye olmak için gençlerin tek yapması gereken www.patlican.com.tr'yi ziyaret etmek ya da KAYIT yazıp boşluk bırakarak ad, soyad, plaka kodu, doğum yılı ve cinsiyet bilgilerini 4362'ye SMS ile göndermek.

(ERÖ-ERÖ-CC-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title