Haberler

AVCILARDA NİKAHI KIYILAN POLİS ÇİFTTEN 'EVDE KAL' ÇAĞRISI

Koronavirüs ile mücadele kapsamında sadece iki şahit huzurunda nikah kıyan polis çift, herkesin yetkililerin çağrılarına uyarak dışarı çıkmamalarını isterken, "Evde kalın" çağrısı yaptı.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında sadece iki şahit huzurunda nikah kıyan polis çift, herkesin yetkililerin çağrılarına uyarak dışarı çıkmamalarını isterken, "Evde kalın" çağrısı yaptı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgesi uyarınca aralarında düğün salonlarının da bulunduğu bazı işletmeler 16 Mart itibarıyla geçici süreyle kapatıldı. İstanbul'da Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Beylikdüzü, Çekmeköy, Esenler, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şişli, Tuzla, Ümraniye ve Zeytinburnu belediyelerinin gelin, damat ve iki şahidin katılımıyla nikah kıymalarına karar verildi. Esenyurt Emniyet Müdürlüğü'nde görevli, İsmail Sümbül ile Emel Öztürk, Koranavirüs salgını nedeniyle bazı programlarını iptal ederken, daha önceden belirledikleri nikah tarihini ertelemedi. Polis çift nikahlarını Avcılar Belediyesi Zübeyde Hanım Nikah Salonu'nda iki arkadaşlarının şahitliği ve 3 arkadaşlarının uzaktan kapı aralığından izlediği sade törenle kıydırdı. İsmail Sümbül, "Kurallara uyarak sosyal mesafeyi koruma koşuluyla şahitlerin huzurunda nikah akdimizi gerçekleştirdik. Mutluyuz. Umarım bu Koronavirüs dünyanın başından defolur herkes mutlu hayatına yeniden kavuşur" dedi. Gelinlik giymeyen Emel Öztürk, "Böyle olmasını istemezdik şartlar malum" demekle yetindi. İsmail Sümbül, iki tarafın anne ve babaların 55-60 yaş aralığında olduğunu, hastalık riski nedeniyle onları Sivas ve Giresun'dan İstanbul'a getirtmeyi uygun bulmadıklarını, ileride güzel günlerde birlikte fotoğraf çektirmeyi umut ettiklerini belirtirken, nikahtan sonra görev başına döneceklerini vurgulayarak, eşi ile birlikte "Yetkililerin uyarılarına uyun, evde kalın" çağrısı yaptı.

Aynı salonda daha sonra aynı koşullarda nikahları kıyılan Özcan Günana ile gelin Meltem Turan'ı çok sayıda yakınları kapı aralığından izleyerek, görüntülemeye çalıştı. Gelinin babası Mustafa Turan, "Çocuklar anlaşmış, karar vermiş. Nişan ve düğün iptal oldu. Kısmette nikahı böyle kıymak varmış" dedi.

Görüntü Dökümü:

--------------------

-Polis çiftin nikah töreninden görüntüler

-Polis çift nikah salonunun önünde

-Polis çift ile röportaj

-Polis çift, arkadaşları ile selfie yaparken

-Özcan Günana ile gelin Meltem Turan ile röportaj

-Çiftin görüntüleri

-Gelinin babası ile röportaj


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title