Haberler

Avcı: "Takım Ruhuyla Oynayan Rakibimizi Mağlup Ettik"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sahada İnanılmaz Bir Takım Ruhuyla Mücadele Eden Rakipleri Gençlerbirliği Oftaş Spor'u Yendikleri İçin Mutlu Olduklarını Söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sahada inanılmaz bir takım ruhuyla mücadele eden rakipleri Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Maç sonrası yaptığı açıklamada Abdullah Avcı, geçen hafta son saniyede aldıkları yenilginin ardından böyle bir galibiyetin kendileri için önemli olduğunu ifade etti. Avcı, "Rakibimiz sahada inanılmaz mücadele eden, takım ruhunu sahaya yansıtan bir ekip. Böyle bir rakibe hem pozisyon vermedik hem de İlyas'ın mükemmel golüyle kazanmayı başardık" dedi.

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Teknik Direktörü Osman Özdemir ise her iki takımın da sahada iyi mücadele etmeye çalıştığını, ancak iyi futbol ortaya konulamadığını söyledi.

Yenildikleri için üzgün olduğunu dile getiren Özdemir, ''Bizim hedefimiz, iyi futbol oynayıp puanlar elde etmek. Bugün iyi oynamadık. Oyunumuzu geliştirip galibiyetler elde etmeliyiz'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title