Haberler

Avcı: ''Eğitimle ilgili biz herkesin katkılarına açığız'' -

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Adana İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Adana İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Avcı, İl Başkanlığı'na gitmek için Neziha Yalvaç Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nden çıkışında, bir gazetecinin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın sorumlusu olduğu TÜRGEV'in, belediyeler ve Milli Eğitim Bakanlığı icraatlarına müdahil olduğu" yönündeki açıklamasını hatırlatması üzerine, gazeteciye, "TÜRGEV nedir?" diye sordu.

"Vakıftır" karşılığını veren gazeteciye "Ne vakfı?" sorusunu yönelten ve "Eğitim" cevabını alan Avcı, "Tamam, eğitimle ilgili biz herkesin katkılarına açığız" dedi.

Avcı, İl Başkanlığı ziyaretinde başkan Fikret Yeni'den bilgi aldı. Parti yönetim kurulu üyeleriyle toplantı salonuna yönelen Bakan Avcı'ya, parti üyesi olduğunu belirten Nuriye Ademoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Erdoğan hakkında şiir yazdığını söyledi.

Toplantıya katılmak istediğini belirten Ademoğlu, "Niçin ben toplantıya katılamıyorum. İzlemek, öğrenmek istiyorum. Sadece dinlemek ve bilgi almak istiyorum" dedi.

Bakan Avcı da yönetimi ilgilendiren konuları konuşacaklarını belirtip, salona girdi.

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Nabi Avcı Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title