Haberler

Avaya, New York Borsasında İşlem Görmeye Başladı

Küresel ticari iletişim şirketlerinden Avaya Holding, şirketin New York Menkul Kıymetler Borsası’nda (NYSE) 17 Ocak’ta işlem görmeye başlaması ile açılış zilini çaldı.

Küresel ticari iletişim şirketlerinden Avaya Holding, şirketin New York Menkul Kıymetler Borsası'nda (NYSE) 17 Ocak'ta işlem görmeye başlaması ile açılış zilini çaldı.

Küresel ticari iletişim şirketlerinden Avaya Holding, şirketin New York Menkul Kıymetler Borsası'nda (NYSE) 17 Ocak'ta işlem görmeye başlaması ile açılış zilini çaldı. Yapılan açıklamada; şirket, teknolojik yenilik ve büyümeye yatırım yapmak amacıyla nakit akışında sağladığı 300 milyon dolar ve milyarlarca dolarlık borcun azaltılmasını sağlayan başarılı bilanço yapılandırmasıyla yeni bir yolculuğa başladı.

Şirketin Başkanı ve Genel Müdürü Jim Chirico şu ifadeleri dile getirdi: "Tüm ekibimiz, müşterilerimiz ve ortaklarımız adına, endüstrinin dijital dönüşümünü yönlendirmek için her zamankinden daha motive bir şekilde yeni şirketin NYSE'de işlem görmeye başladığımız günü duyurmak bizler için bir onurdur. Dünya çapında ölçeklenebilir çözümleri sunma konusunda inovasyon ve tecrübelerle dolu geçmişi olan Avaya, bugün dünya genelinde 130 binden fazla müşteriye, 100 milyondan fazla kullanıcıya, 220 bin lokasyona ve Fortune 100 şirketlerinin yüzde 90'nına hizmet veren bir firmadır".

Chirico, "Avaya, ayrıca bulut üzerinde uçtan uca Tümleşik İletişim ve Çağrı Merkezi sağlayan en büyük üreticidir. Önümüzde eşsiz fırsatlar bulunuyor. Örneğin, çağrı merkezi müşterilerinin yalnızca yüzde 10'u buluta geçti. Müşterilerimizin beklentilerini aşması, rekabetin önüne geçmesi ve yapay zeka, blockchain (kayıt zinciri) ve nesnelerin interneti gibi yeni teknolojilerden hızlı bir şekilde faydalanmaları için gereken esnekliği, açık mimarileri ve kurulum seçeneklerini sunmak için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Şirket, 'AVYA' sembolüyle NYSE'de işlem görmeye başladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

New York Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title