Haberler

Aurelıo: Sadece Fenerbahçe'yi Düşünüyorum

Fenerbahçe'nin Başarılı Futbolcusu Mehmet Aurelio, Sarı-lacivertli Takımın Futbolcusu Olduğunu ve Sadece Bunu Düşündüğünü Söyledi.

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Mehmet Aurelio, sarı-lacivertli takımın futbolcusu olduğunu ve sadece bunu düşündüğünü söyledi.

Aurelio, FBTV'de yer alan röportajında, hakkında çıkan transfer dedikodularına yanıt vererek, ''Şu an Fenerbahçe forması giyiyorum. Bence transfer konusunu konuşmamamız gerekiyor. Ben profesyonel bir futbolcuyum. Fenerbahçe'nin futbolcusuyum ve sadece burayı düşünüyorum. 4,5 senedir Fenerbahçe'deyim. Ailem ve ben burada olmaktan çok mutluyuz'' diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde rakipleri olan Sevilla'yı değerlendiren tecrübeli oyuncu, bu karşılaşmayı heyecanla beklediklerini söyledi.

Sevilla maçının takımdaki herkesin rüyası olduğunu dile getiren Aurelio, şunları söyledi:

''Bu tur, Roberto Carlos haricinde herkesin ilk maçı olacak. Heyecanla bu maçı bekliyoruz ve ilk maçımızda kendi sahamızda iyi bir sonuç almak hedefimiz. Bence ilk maçı kendi sahamızda oynamak da bir avantaj olacak. Çünkü Türk taraftarı gerçekten çok sıcakkanlı ve ben Sevilla takımının da daha önce böyle bir taraftara karşı oynadığını zannetmiyorum. İspanya'da bu tarz bir atmosfer olduğunu düşünmüyorum ve bizim taraftarımızla karşılaştıkları zaman şaşıracaklarını sanıyorum. Dolayısıyla bu baskı ile birlikte biz buradan iyi bir sonuç alabiliriz.''

Takımın aldığı sonuçların önceki senelerden farklı olduğunu kaydeden sarı-lacivertli oyuncu, ''Önceki senelerde ligde iyi gitsek bile, Avrupa Kupası'ndaki maçlarda istediğimiz sonuçları alamıyorduk. 2007 senesinde bu tam tersine döndü. Şampiyonlar Ligi'nde istediğimiz sonuçları alırken, lig biraz kötü gitti. Ama daha sonrasında onu da düzelttik. Şu an sanırım Avrupa'ya daha çok ısındık. Bence bunun en önemli nedenlerinden biri takım olarak birbirimize daha çok güveniyoruz. Bunun sonucunda da başarılarımız geliyor. Daha önceleri bunu belki tam anlamıyla yapamıyorduk. Ancak şu anda herkes karşımızdaki rakibi yenecek gücümüz olduğunu biliyor ve sanırım bu inanç başarımızın sırrı'' diye konuştu.

Mehmet Aurelio, İsviçre ve Avusturya'nın ortaklaşa düzenlediği Avrupa Şampiyonası için milli takıma çağrılmayı umduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title