Haberler

Aurelio: Kaptanlığı Geri Çevirdim

Fenerbahçe'nin Milli Futbolcusu Mehmet Aurelio, Hazır Olmadığı İçin Kaptanlığı İstemediğini Belirtirken, Beşiktaşlı Ricardinho ile Arasında Sorun Olmadığını Söyledi.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Aurelio, hazır olmadığı için kaptanlığı istemediğini belirtirken, Beşiktaşlı Ricardinho ile arasında sorun olmadığını söyledi.

Samandıra'daki tesislerde antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aurelio, geçen sezon Beşiktaş ile girdikleri şampiyonluk yarışında kazanan tarafın kendileri olduğu hatırlatılarak, yöneltilen soru üzerine Süper Kupa ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

"İki takımda güzel transferlerle sezona giriyor. Elbette ki ilk maçta iki takımda yüzde yüz hazır olmayabilir. Fakat maçın bir ismi vardır, Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ve sonunda kupa varsa büyük ve çekişmeli bir maç olur. Aklımdan geçen, umuyorum ki kupayı da biz kazanırız."

Aurelio, siyah-beyazlı ekipte, yakın dönemde Fenerbahçe'de forma giyen oyuncuların bulunduğunun hatırlatılması üzerine, “Futbol içinde takım değiştirmek normal bir şey. Önemli olan arkadaşlıkların baki kalmasıdır. Rüştü, Mehmet Yozgatlı ve Nobre'de olduğu gibi arkadaşlığımızın kalması önemli” diye konuştu.

"BAŞBAKAN'A BAŞARILAR"

Türk vatandaşı olan Aurelio, 22 Temmuz Pazar günü yapılan 23. dönem milletvekili genel seçimleriyle ilgili soruya, “Oy kullanmadım çünkü kamptan geliyorduk. Kullanıp kullanamayacağımı da açıkçası bilmiyordum” diye yanıt verdi.

Aurelio, “Fenerbahçeli Başbakan seçildi bu konuda ne diyecek” biçimindeki soruya da, “Yeni dönemde kendisine başarılar dilemek istiyorum. Fenerbahçeli olması da beni mutlu ediyor” diye yanıtladı.

"HAZIR OLMADIĞIM İÇİN KAPTANLIĞI İSTEMEDİM"

Aurelio, Ümit ve Tuncay'ın takımdan ayrılmasının ardından teklif edilen takım kaptanlığını, kendisini hazır hissetmediği için geri çevirdiğini ifade etti.

"Kimin kaptan olması takım için iyi olur” şeklindeki soruya da sırasıyla Roberto Carlos, Alex, Tümer, Önder, Semih ve Lugano isimlerini sayarak yanıt veren Aurelio, şöyle konuştu:

"Bu benim özel bir nedenim. Kendimi iyi hissetmeyeceğimi söyledim. Kendimi iyi bir şekilde hazırlamadığım için, böyle bir şeye hazır hissetmediğim için Zico'ya söyledim. O da bir problem olmadığını söyledi ve bu konu böylelikle kapandı. Takımda yeterince tecrübeli oyuncu var. Roberto Carlos, Alex, Tümer, Önder, Semih, Lugano. Bu oyuncular tecrübeli oyuncular. Bunlardan herhangi biri kaptanlık bandını koluna geçirirse kesinlikle başarılı olacağına eminim."

"RICARDINHO İLE SORUNUM YOK"

Aurelio, geçen sezon Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçtan sonra yaşanan olay nedeniyle arası bozulan Beşiktaşlı futbolcu Ricardinho ile hiçbir sorunu olmadığını ifade etti.

Süper Kupa maçı öncesi siyah-beyazlı oyuncuyla barışmayı düşünüp düşünmediği yönündeki soruyu Aurelio, “Bu konu kapandı. Geçen sezon da söylediğim gibi, aramızda hiç bir sorun yok, kapandı” diye yanıtladı.

Fenerbahçeli futbolcu, özellikle forvet hattında takviyeye ihtiyaç olduğu yönünde medyada yapılan eleştirilerle ilgili, “Bence takımımızda yeterli forvet oyuncusu var. Bu zaten daha fazla başkanımızı ve Zico'yu ilgilendiren konu. Ben takımımızda bulunan forvetlerle oynamaktan mutluyum” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title