Haberler

Aü '9. Ulusal Girişimcilik Zirvesi' Başladı

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu tarafından 6-10 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen '9. Ulusal Girişimcilik Zirvesi' başladı.

Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu'nda yapılan 9.Ulusal Girişimcilik Zirvesi'ne Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Erdoğan, ANTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Musa Saraç, YÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Beken ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, "Girişimcilik için üç temel faktör gerekli, yetenek, cesaret ve bilgi. Bilgiyi, siz kıymetli öğrencilerimize alanlarında uzman hocalarımızla vermeye çalışıyoruz. Yetenek, sizin doğuştan getirdiğiniz özelliklerden birisi. Cesaret ise bu tür etkinliklerde bu yolda daha önce yürümüş başarı hikayeleri olan kişilerin sizlere aktardığı tecrübelerdir. Bu yüzden etkinliğe katılıp öğrencilerimize cesaret aşılayan sektör temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Öğrencilerin bu tür etkinliklerle kendilerine en büyük yatırımı yaptığını dile getiren Rektör Ünal, "Üniversitemizin Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu 15 yıldır iş, sanat ve spor dünyasının önde gelen isimlerini üniversite öğrencileriyle buluşturan konferanslar söyleşiler ve kariyer günleri düzenliyor. Sadece üniversite ve bölgemizin değil aynı zamanda ülkemizin en aktif kariyer kulüplerinden birisi. Bu faaliyetleri ile pek çok ödül ve derece elde eden kulüp, Türkiye'nin en başarılı öğrenci kulübü seçilmiştir. Bu başarılarından dolayı hepsini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından 9. Ulusal Girişimcilik Zirvesi 'Yerel Girişimcilik ve Şehir Ekonomisi' oturumu ile devam etti. Zirve, 5 gün boyunca sektörün önemli isimlerinin katılımı ile yapılan paneller ile devam edecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Mustafa Ünal Ali Bahar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title