Haberler

ATV canlı yayın Müge Anlı izle 2021 bugün! 16 Eylül Müge Anlı canlı bugünkü program! ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle

Güncelleme:

ATV canlı yayın Müge Anlı izle 2021 bugün! Müge Anlı Canlı izle bugün! ATV Müge Anlı canlı izle bugün! en çok aranan başlıklardan biri olarak karşımıza çıkıyor. ATV Canlı Müge Anlı izle! ATV yayın akışı! Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programında bugün neler oldu? Müge Anlı'da dün neler oldu? Müge Anlı saat kaçta? ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle Youtube!

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını büyük ilgi topluyor. 16 Eylül 2021 Perşembe canlı yayınından son dakika haberleri! Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıplar bulunuyor, yıllardır sır olmuş cinayetler aydınlığa çıkarılıyor. Peki Müge Anlı'da neler oldu? Müge Anlı'nın sunduğu ATV ekranlarına gelen programda hüzünlü olaylar, savrulup giden hayatlar, ilişkiler ve yapılan DNA testleri gibi merak edilen konular yer alıyor. Müge Anlı canlı izle!

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI İZLE 2021 BUGÜN

ATV'nin rakipsiz programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 16 Eylül 2021 canlı yayınında Türkiye'yi sarsan vahşi cinayetler ilgili son dakika gelişmesi! Müge Anlı canlı yayını bugün ekranlarda. Program 2 Temmuz itibari ile sezon finaline girmişti.

Müge Anlı'da bugün, Büyükşen cinayetinde tutuklanan Afgan çoban hakkında detaylara yer verilmekte. Çobanın o dönem birlikte çalıştığı aile canlı yayında!

Hatay'da işlenen Şen kardeşler cinayetine dair detaylar ve Palu davasındaki son gelişmeler aktarıldı...

Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin. Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

MÜGE ANLI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün saat 10:00'da ATV kanalında! Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

MÜGE ANLI 15 EYLÜL 2021'DE NELER OLDU?

Markette öldürülen çiftin komşusu baba oğul canlı yayında. Cinayet günü neler yaşandı? Soba yanık, banyo ıslak mıydı? Muhittin Bey gece kapının çaldığını, şimdi vefat etmiş olan muhtar, azasının geldiğini jandarmanın da o sıra "Hasan Bey ve Şenay Hanım pompalı tüfek ile öldürülmüş, duymadınız mı" dediğini, kendisinin de bir adım geriye atıp şaşırdığını, oğlunu kaldırdığını anlattı. Muhittin Bey, oğlu akşamdan duş aldığı için ıslaklık olduğunu, kışın orayı saç kurutma makinesi ile kurutamayacağını, jandarmanın eve girdiğini, mutfaktaki masaya oturup tutanak tuttuklarını, kendisinin sobaya odun attığını, o an jandarmanın sorduğunu "Ne yapıyorsun" dediğini dile getirdi. Muhittin Bey, aslında ev ısınsın diye odun attığını, jandarmanın gelip sobaya baktığını geri tutanak yerine gittiğini söyledi. Öldürülen Şenay Özkan'ın kuzeni konuştu. Gülizar Hanım, kardeşinin gece kendisini aradığını tüm köyün koştuğunu, oralarda devamlı dolanıp marketten kendi dükkanıymış gibi bir şey aldığını söyledi. Gülizar Hanım o adamın ekmeği aldığını, kendisinin de sinirlenip cinayet işlendiğini, kimin gelip bu ortamda markette ekmek aldığını sorduğunu, hatta sorduğunu, "Komşuları" dediklerini, o kişinin Muhittin Bey olduğunu iddia etti. Cinayetin ardından aileden neden uzaklaştılar? O günlerde sevdiği iki insanı kaybettiği için yumruk yemiş boksör gibi olduğunu sözlerine ekleyen Muhittin Bey daha yeni başladığını çözüleceğini belirtti. Begüm Hanım, Muhittin Bey'in cama çıkarak jandarmaya "Oğlumu bırakın" dediğini hatırlattı. Muhittin Bey 33 ay geçtiğini, kızların bu zamana kadar nerede olduğunu sordu. Kubilay ve babası sesleri nasıl duymadı? Şevki Sözen siren seslerini, konuşulan telsiz seslerinin çok olduğunu, kendisinin olay yerine çok gittiğini, inanılmaz bir gürültü olduğunu, duyulmamasının imkansız olduğunu dile getirdi. Müge Anlı, savcının bile mesaj atıp sesin duyulmamasının mümkün olmadığını söylediğini aktardı.

MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLADI?

Müge Anlı ile Tatlı Sert, yapımcılığını ve sunuculuğunu Müge Anlı'nın yaptığı, yönetmenliğini Ahmet Şirin'in üstlendiği 2008 yılından bu yana Atv'de sabah kuşağında yayınlanan kayıp kişilerin arandığı, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıldığı Müge Anlı ve beraberindeki Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Şevki Sözen ve avukat Rahmi Özkan'ın yer aldığı televizyon programı. 13 sezondur kesintisiz yayımlanan program bugüne kadar 3150 kaybı bulmuş, 164 cinayet dosyası aydınlatmış ve 875 aileyi kavuşturmuştur.

Program ilk kez 18 Ağustos 2008 tarihinde başladı.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Müge Anlı Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title