Haberler

ATV Canlı Esra Erol izle! 4 Şubat ATV yayın akışı ile Esra Erol izle!

Güncelleme:

ATV Canlı Esra Erol izle! ATV yayın akışı! Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan "Esra Erol'da" programında bugün neler oldu? Ceylan yeni yuvasına Esra Erol'da kavuştu! Bahar ve İslam canlı yayında yüzleşti! Son kararları ne oldu? Tüm gelişmeler için 4 Şubat Perşembe ATV Canlı Yayın Esra Erol bugünkü programı izle! ATV canlı Esra Erol izle!

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan " Esra Erol'da" programında bugün de 4 Şubat 2021 Perşembe ekranlara geldi. Peki Esra Erol'da neler oldu? Esra Erol'un sunduğu ATV ekranlarına gelen programda hüzünlü olaylar, savrulup giden hayatlar, ilişkiler ve yapılan DNA testleri gibi merak edilen konular yer alıyor.

Mevla, Salih'i affedecek mi? Herkesin beklediği o cevap ne? Canlı yayın bitti, Mevla neden gözyaşlarına boğuldu?

Mevla neye şahit oldu?

"Kızım Büşranur'u Güven kaçırdı" dedi! Hatice Hanım kızı Büşranur ve damadı Güven ile ilk kez karşı karşıya gelecek!

"Kocam Barış Uçar, velayeti bende olan 4 yaşındaki kızım Hifa Selin'i kaçırdı" diyen bir annenin feryadı.

"18 yaşındaki kızım Gülbeyaz temmuzdan beri kayıp!" diyen Şerife Hanım'ın gözyaşları...

1 ŞUBAT 2021 ESRA EROL'DA YAŞANANLAR...

Salih'in son hamlesi herkesi şok edecek! Mevla ile Nilüfer şimdi ne yapacak? Akılalmaz skandalda son perde!

Naciye 20 yıl sonra evladı Mustafa'ya, Kadriye ağabeyine Esra Erol'da kavuşacak! 20 yıllık hasret bugün sona erecek!

Büyük aşk başlamadan bitecek mi yoksa Meltem tüm yaşananlara rağmen Tolga'yı mı seçecek? Meltem'in son kararı ne olacak?

"Güven, kızım Büşranur'u zorla kaçırdı o da yetmedi bizden habersiz evlendiler. Ben böyle bir damat istemiyorum" Hatice teyzenin isyanı!

2'si engelli 4 çocuğunu da bıraktı, ortadan kayboldu! 8 aydır hiçbir haber alınamıyor! Kızı Şükran ile ilgili korkunç şüphe!

ATV YAYIN AKIŞI

ATV yayın akışı

05:30 Bir Zamanlar Çukurova

08:00 Kahvaltı Haberleri

13:00 Atv Gün Ortası

14:00 Beni Bırakma

16:20 Esra Erol'da

19:00 Atv Ana Haber Bülteni

20:00 Bir Zamanlar Çukurova

Kaynak: Haberler.com / Gündem - Longtail

Esra Erol Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title