Haberler

Attid Başkanı Ali Acar Önümüzdeki Dönemde Aday Olmayacağını Açıkladı

Afyonkarahisar Termal Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (ATTİD) Başkanı Ali Acar, derneğin Haziran ayında yapılacak olağan genel kurulunda yönetime tekrar aday olmayacağını açıkladı.

Acar, açıklamasında derneğin kurulduğu günden bu güne geçen 10 yıl süre zarfında Afyonkarahisar'da termal turizmin geliştirilmesi konusunda birçok projeye imza atıldığını belirtti. Önümüzdeki dönemde daha farklı vizyon ve hedeflerle yol alması gerektiğine inandığı için yönetim kurulunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunun altını çizen Acar, "Görevde bulunduğumuz süre içerisinde başta termal su kullanımının tek elden yürütülmesi ve kaynaklarımızın etkin kullanımı projesine önderlik ederek büyük destek verdik. Bölgemizdeki yatak kapasitesinin artırılması için yatırımcılarla ciddi sonuçlar alan görüşmeler yaptık. Oteller bölgesinin ağaçlandırılması, elektrik altyapısının güçlendirilmesi gibi birçok konuda dernek üyesi arkadaşlarımızla birlikte önemli mesafeler kat ettik.

Tüm bu gayret ve fedakarlıklarla bugün Afyonkarahisarımız termal turizm konusunda önemli bir ivme kazanmış ve sadece 5 yıldızlı otellerimizde 10 bin olmak üzere, Gazlıgöl bölgemizle birlikte toplam 20 bin yatak kapasitesine ulaşılmıştır. Bu başarıda herkesin payı vardır. Bu başarı Afyonkarahisarımızın kollektif başarısıdır. ATTİD olarak bizlere bu konularda destek veren tüm üyelerimize, yatırımcılarımıza, sektör temsilcilerine, kamu kurum ve kuruluşlarımızın çok değerli başkan ve yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimizi arz ediyoruz.

Önümüzdeki dönemde daha farklı vizyon ve hedeflerle yol alınması gerektiğine inanmakla beraber, bunun için de yönetim kurulunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu düşünerek bu bayrak yarışında bayrağı yeni arkadaşlara devretmek için gelecek ay yapılacak genel kurulda aday olmayacağımı açıklamak istiyorum" diye konuştu.

Afyonkarahisar Termal Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (ATTİD) olağan genel kurulu Haziran ayı içerinde Afyonkarahisar'da yapılacak. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Termal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title