Haberler

ATO Meclis Toplantısı

Ankara Ticaret Odasının (ATO) ocak ayı meclis toplantısı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Ankara Ticaret Odasının (ATO) ocak ayı meclis toplantısı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Oda Başkanı Gürsel Baran, toplantıda ATO'nun istihdam seferberliği konusundaki çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin değerlendirmelerde bulunan Baran, "Devletimizin her türlü ihtiyacı karşılayacak güçte olduğunu biliyoruz ama bilinmesini isteriz ki ATO tüm varlığıyla devletinin ve ordusunun arkasındadır, ekonomik cephede teyakkuzdadır. Şehidimizin vasiyetindeki Telafer hassasiyetine biz de sahip çıkıyoruz. Okulu devletimiz yapacak. Biz de ATO olarak Telafer'den gelen ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunmaya hazırız. Bu konudaki irademizi bir meclis kararı olarak ortaya koymamızın önemli olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Baran, 68 meslek komitesinin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığını ilgilendiren sorunları ve çözüm önerilerinin yer aldığı dosyayı Bakan Sarıeroğlu'na sundu.

Toplantıya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Mehmet Selim Bağlı ve İŞKUR Genel Müdür Vekili Cafer Uzunkaya da katıldı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Jülide Sarıeroğlu Telafer Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title