Haberler

ATO Başkanı Baran, İşadamlarıyla Bir Araya Geldi

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, “Türkiye öylesine önemli bir ülke, çok büyük bir güç ama yaklaşık 40 yıldır sıkıntılardan kutulamamış bir ülke. 40 yıldır PKK terör örgütüyle uğraşıyoruz.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, "Türkiye öylesine önemli bir ülke, çok büyük bir güç ama yaklaşık 40 yıldır sıkıntılardan kutulamamış bir ülke. 40 yıldır PKK terör örgütüyle uğraşıyoruz. Dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri Almanya'ya PKK terör örgütünü bırakın 40 yılı, 2 yıl verseniz Almanya ne olur, bilmiyorum" dedi.

Ankara Ticaret Odası, organize ettiği akşam yemeği programında, Türkiye'nin dört bir yanından gelen işadamlarını bir araya getirdi. Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen programa ATO Başkanı Gürsel Baran, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ve çok sayıda alışveriş merkezi yöneticisi katıldı.

"Almanya'ya PKK terör örgütünü 2 yıl verseniz Almanya ne olur, bilmiyorum"

Davetlilere yaptığı konuşmada Türkiye'nin uzun yıllardır mücadele ettiği sıkıntılara rağmen bölgesinin önemli bir gücü olduğuna işaret eden Baran, "Sıkıntılar var ama yaşanan sıkıntılara değinmeden önce kısaca geçmişe gitmek isterim ben. Türkiye öylesine önemli bir ülke, çok büyük bir güç ama yaklaşık 40 yıldır sıkıntılardan kurtulamamış bir ülke. 40 yıldır PKK terör örgütüyle uğraşıyoruz. Bu ülke çok önemli kaynaklarını PKK terör örgütüne ve onun uzantılarıyla mücadeleye ayırdı. Her şeye rağmen bu ülkenin büyümesi devam ediyor. Sıkıntıları var ama inanılmaz bir güç. 30-35 yıl boyunca bu ülke çok yüksek enflasyonla mücadele etti. Çoğunuz hatırlamazsınız ama yüzde yüz enflasyonun olduğunu çok net hatırlıyorum ben. Dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri Almanya'ysa, Almanya'ya PKK terör örgütünü bırakın 40 yılı, 2 yıl verseniz Almanya ne olur, bilmiyorum" şeklinde konuştu.

"Türk halkı AVM kültürünü sevdi"

Türk halkının alışveriş merkezi (AVM) kültürünü sevdiğine işaret eden Baran, "Ben AVM'lere karşı değilim. AVM'ler bir ihtiyaçtır, inanılmaz bir istihdam yaratıyorsunuz. Binlerce insan sizin sayenizde ekmek yiyor. Sadece bir kuralı olsun, bir sistemi olsun. Sizler de gelecekte bu anlamda rahat edin diye söylüyorum bunu. AVM çalışanlarıyla ilgili sıkıntılar var bildiğim kadarıyla. Sabah geliyor insanlar akşama kadar mesai yapıyor. Bunlarla ilgili mesai ücretlerini verseniz bile o insanların sıkıntıları var" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ankara Ticaret Odası Almanya Türkiye PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title