Haberler

ATO Başkanı Baran, Kırtasiye Kurultayı'na çevrim içi katıldı Açıklaması

Güncelleme:

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ürün yelpazesiyle geniş bir kitleye hitap eden kırtasiye sektörünün dünyanın genel değişim ve dönüşümünden etkilendiğini belirterek, "Teknolojik gelişmeler ve dijitalleşme pek çok sektör gibi kırtasiye sektöründe de değişimi...

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ürün yelpazesiyle geniş bir kitleye hitap eden kırtasiye sektörünün dünyanın genel değişim ve dönüşümünden etkilendiğini belirterek, "Teknolojik gelişmeler ve dijitalleşme pek çok sektör gibi kırtasiye sektöründe de değişimi kaçınılmaz kılıyor." ifadesini kullandı.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, Baran, ATO Meclis Başkan Yardımcısı ve 19 No'lu Kırtasiye ve Kitap-Dergi Satıcıları ve Kopyalama Merkezleri Komitesi Meclis Üyesi Vecdet Fehmi Şendil'in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Tüm Kırtasiyeciler Derneğince (TÜKİD) Antalya'da gerçekleştirilen "11. Kırtasiye Kurultayı"na çevrim içi katıldı.

Merdiven altı üretimden sahte ve taklit ürünlere, faturasız satışlardan kayıt dışına kadar birçok konunun kırtasiye sektörünün gündeminde yer aldığına işaret eden Baran, kırtasiye satışı yapan işletmelerin salgınla mücadele sürecinden de etkilendiğini bildirdi.

Baran, kırtasiye alanında faaliyet gösteren işletmelerin ATO'nun 19 No'lu Kırtasiye ve Kitap-Dergi Satıcıları ve Kopyalama Merkezleri Komitesinde temsil edildiklerine dikkati çekerek, sektörel gelişmeleri komitenin çalışmaları aracılığıyla takip ettiklerini vurguladı.

Teknolojide meydana gelen yeniliklerin iş alanlarında değişimi zorunlu kıldığını belirten Baran, bu süreçte işletmelerin tek başına ayakta kalmakta zorluk çektiğinin altını çizdi.

Baran, ortaklık kültürünü geliştirmenin önemine değinerek, şunları kaydetti:

"Küçük olsun benim olsun mantığı, pandemiyle birlikte dönüşmeye başlayan ekonomimizde geçerliğini yitiriyor. Artık birlikte büyümeye, birlikte güçlenmeye odaklanmamız, ortaklık kültürünü, kümelenme modelini öğrenmemiz ve geliştirmemiz gerekiyor. Yelpazesiyle, geniş bir kitleye hitap eden kırtasiye sektörü dünyanın genel değişim ve dönüşümünden etkileniyor. Teknolojik gelişmeler ve dijitalleşme pek çok sektör gibi kırtasiye sektöründe de değişimi kaçınılmaz kılıyor."

Kırtasiyecilik yapan işletmeleri bünyesinde toplayan TÜKİD'in üyelerine yönelik başarılı çalışmalar yürüttüğüne işaret eden Baran, üyelerinin gelişimi için çalışmalar yapan derneği ve Başkan Şendil'i tebrik etti.

"Yeniliğe Odaklan, Geleceği İnşa Et" sloganıyla gerçekleştirilen "11. Kırtasiye Kurultayı" yarın sona erecek.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ankara Ticaret Odası Gürsel Baran Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title