Haberler

ATM Hatasıyla 6 Milyon Lira Çekti, Söyledikleri Pes Dedirtti: Rock Yıldızı Gibi Yaşadım

Güncelleme:

Avustralya'da banka ATM'sinin açığını fark eden ve 5 ayda toplam 6,2 milyon lira çeken Daniel Saunders isimli kişi, 1 yıl hapis yatıp çıktıktan sonra "Rock yıldızı gibi yaşadım. O günleri özlüyorum" dedi.

Avustralya'da yaşayan Daniel Saunders, bir bankanın ATM'sindeki hatayı fark edince 5 ayda toplam 6,2 milyon lira çekti. 1 yıl hapis yatıp 18 ay da toplum hizmetinde çalışan Saunders, "Rock yıldızı gibi yaşadım. O günleri özlüyorum" dedi.

LÜKS İÇİNDE YAŞADI

Avustralya'da yaşayan Daniel Saunders, isimli adam bir bankanın ATM'sindeki hatayı fark edince 5 ayda toplam 6.2 milyon lira çekti. Bu sürede lüks içinde yaşayan Daniel Saunders daha sonra bankaya durumu bildirdi. 1 yıl hapis yattı. 18 ay da toplum hizmetinde çalıştı.

"O GÜNLERİ ÖZLÜYORUM"

Daniel Saunders "Pişman değilim. Rock yıldızı gibi yaşadım. O günleri özlüyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Avustralya 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

hüseyin:

bizim bankamatiklerde bizi soyuyor

49
3
yanıtYanıtla
rex:

gidip kendi kendini ihbar etmiş :D ben olsam 6milyonu alır bizim tosuncugu bulurdum o kaçılacak yerleri daha iyi bilir ilerlerdim oralardan :D

26
0
yanıtYanıtla
Akc:

Bizimkilerde biz soyuyo isbankasi kartsiz olarak 100tl havaleye 17lira kesmek istedi. 1000 lira olsa bile cok fazla...

22
1
yanıtYanıtla
Hakan gümüş:

O Paranın yarısını toprak altı yapmıştır buradan sesleniyorum bizim yan kesicilere bulun O ADAMI

9
4
yanıtYanıtla
Ispartalı:

Bende roks yildizi gibi yasamak istyorum

4
3
yanıtYanıtla
Erhan:

O kadar para çalsam giderim Ukrayna’ya alırım vatandaşlık hakkını yaşarım orda ömür boyu , o para sülalene yeter Ukrayna’da

0
1
yanıtYanıtla
Ali:

Pazarlamacılık yap 10 numara iş. Seyyar.

0
0
yanıtYanıtla
C.N:

Arkadaslar bende de süper akil , fikrim var ama malesef sermayem yokeger paranizi cogalmak istiyorsaniz , not birakim sizi arayim size bir örnek vereyim 50. 000 yuroyu 2 ay icinde 200. 000 Euro yaparimselamlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title