Haberler

Antalya'da, ATM'ye Kartı Sıkıştığı İçin Sinir Krizi Geçiren Genç Kız, Ters Kelepçe Takılarak Durduruldu

Güncelleme:

Antalya'da, PTT Şubesi'ndeki ATM'den para çekerken kartını sıkıştıran genç kız, PTT şubesinin camlarını tekmeledi ve görevli personele saldırmaya kalkıştı. Ters kelepçe takılıp gözaltına alınan genç kız, canının yandığını söyleyerek polise küfür etti, tükürdü.

Antalya'da, PTT Şubesi'ndeki otomatik para çekme makinesinden (ATM) para çekmek isterken kartını sıkıştıran Dilara Ö. (24), ortalığı birbirine kattı. ATM'nin ekranını ve PTT şubesinin camlarını tekmeleyen genç kadın, görevli personele saldırmaya kalkıştı. Ters kelepçe takılıp gözaltına alınan Dilara Ö., canının yandığını öne sürerek polise küfür etti, tükürdü.

PARAYI ÇEKECEĞİ SIRADA MAKİNE HATA VERDİ

Polisi alarma geçiren olay, Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi Güllük Caddesi'ndeki PTT şubesinde meydana geldi. Dilara Ö., hesabındaki 1500 TL'yi çekmek için dün saat 15.00 sıralarında PTT ATM'sini kullanmak istedi. Para kartını ATM'ye yerleştiren Dilara Ö., parayı çekeceği sırada makine hata verdi.

GENÇ KADIN, ATM'NİN EKRANINA TEKME ATMAYA BAŞLADI

Parayı çekemediği gibi kartı da ATM'de sıkışan genç kadın, sinirlenerek bağırmaya başladı. ATM'nin ekranına tekme atan Dilara Ö., durumu fark edip kendisine müdahale etmek isteyen özel güvenlik görevlilerine de bağırdı.

POLİS EKİPLERİ, GENÇ KADINA TERS KELEPÇE TAKARAK YERE YATIRDI

PTT şubesine giren Dilara Ö., içerideki çiçekleri devirip camları da tekmeledi. Personele küfür edip saldıran Dilara Ö., parasını ve sıkışan kartını istedi. Görevlilerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, Dilara Ö. ile konuşup sakinleştirmek istedi. Konuşmaları dinlemeyen ve küfür etmeye devam eden Dilara Ö., çevreye zarar vermeyi sürdürdü. Bunun üzerine bir polis memuru, genç kadına ters kelepçe takarak yere yatırdı.

POLİS MEMURUNA KÜFÜR ETTİ VE TÜKÜRDÜ

Canının yandığını ve polisin kendisine kötü davrandığını öne süren Dilara Ö., kelepçe takan polis memuruna tükürdü. Hem küfür eden hem de sık sık tüküren Dilara Ö.'ye PTT girişinde toplanan kalabalık da tepki gösterdi. Dilara Ö. yarım saat süren çabalara rağmen bir türlü sakinleşmeyince polis ekiplerince gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

SERBEST BIRAKILDI

PTT yetkilileri Dilara Ö.'den şikayetçi olmadıklarını söyledi. Dilara Ö., işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

"İÇERİ GİRDİ HER YERİ DAĞITTI"

Polise küfür etmesini bir türlü kabullenemediğini belirten çevredeki vatandaşlardan Nuh Yüreğir, "ATM'ye kartını sıkıştırdı sanırım. Yanında bir arkadaşı da vardı. Ona da bıçak çekip, dövdü. İçeri girdi her yeri dağıttı. Polisler geldi. Onlara da hakaret edip küfür etti" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya PTT 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (151)

astigmat:

OLAY TAM OLARAK NEY BİLMİYORUM AMA BİR BAYAN TERÖR VE DEVLET DUŞMANLIĞI SUÇU İLEMEMİŞSE TERS KELEPÇE TAKILMAMALIDIR. KELEPÇE OLAYI ABARTILMIŞ. KINIYORUM.

10
45
yanıtYanıtla
adam:

adam gibi makinalara bakim yapin mudurler yattigi yerden para aliyor millet hakli sizn keyfinizi bekleyip parasini kartini almiyacak bravo kiza helal olsun sana adamsiiiin

27
28
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

EEE PEKİ BU YAPDIKLARIYLA NEYİ DÜZELTEBİLECEK ? ELBETTE PARASINI ALAMADIĞI İÇİN HAKLI , YAPDIKLARI HOŞ DEĞİL HEM BEN DİYORUM Kİ HAKLI OLMAK ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİSİ MUTLU OLMAK

yanıt3
yanıt3
GERÇEK ASLI:

PİSLİĞİN TEKİ BELLİKİ. . .

30
5
yanıtYanıtla
Ters kelepçe bir insanlık suçudur:

Bir bayana bunu yapanlar kadınlara yönelik şiddeti teşvik ediyorlar

7
27
yanıtYanıtla
ilahii:

hadi len

yanıt3
yanıt1
insan olmak:

ben olaya baştan sona şahit oldum kız atemede işlem yapmaya çalıştı atm hata verince kız atm yi tekmelemeye başladı güvenlik gürevlileri sözlü madahale etti kız etırafı dağıtıp küfür edince güvenlik gürevlileri kızı dövmeye başladı kızda karşılık verince polis olay yerine geldi polislerede küfür edince onlardanda itmece kalkmaca yaşandı kız yaklaşık 40 dk orda bekletildi vatandaşlar ikiye bülündü kimsi bir kadına bunlar yapılmaz kimsi polise küfür edilmez ama kızın kriz geçirdiği büyük ihtimaldı

yanıt2
yanıt1
Mesut:

O gün her şey ters gittiyse insan bazen patlayacak bahane arıyo. Gülmeyin, herkesin başına gelebilir. Allah yardım etsin

10
22
yanıtYanıtla
kemal:

Arkadaşlar lütfen kınamayalım ben o kıza çok üzüldüm. Durum belli zaten , asıl mesele bunlar nasıl bu hale düşüyor. Sosyal bilimciler psikoloklar aile bakanlığında acil bir bölüm oluşturulup çözüm yolları aranmalıdır. . . . !!!

26
5
yanıtYanıtla
kilisli:

islami bir eğitim olmayan toplumda malesef bunları daha çok göreceğiz hemide artarak

yanıt7
yanıt12
Tüm 151 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title