Haberler

Atletizmde Dünya Rekoru

Bulgaristan'da Düzenlenen 7. Avrupa İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonası'nda Milli Koşucu Cihan Polat, Gençlerde Dünya ve Avrupa Rekoru Kırdı.

Bulgaristan'da düzenlenen 7. Avrupa İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonası'nda milli koşucu Cihan Polat, gençlerde dünya ve Avrupa rekoru kırdı.

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da devam eden 7. Avrupa İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye adına mücadele eden Cihan Polat, gençlerde dünya ve Avrupa rekoru kırdı. Şampiyonanın 3. gününde piste çıkan Polat, 5 bin metrede büyüklerle yarıştığı koşuda 15.52.77'lik derecesiyle 8. oldu ve gençler dünya ve Avrupa rekorunu kırdı. Cihan Polat'ın Avrupa rekoru tescillenirken, dünya rekoru tescillenmesi için bekleniyor.

Şampiyonada ayrıca Mahmut Kılıç, gülle atmada Avrupa Şampiyonu oldu. Türkiye'yi temsil eden diğer atletlerden Erdal Düzenli 10 bin metre koşuda 6., Önder Karakülah 5 bin metre koşuda 6. ve İbrahim Taşar uzun atlamada 8. oldu.

(EKO-EYB-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title