Haberler

Atlasjet Uçağının Kaçırılması

İçişleri Bakanı Osman Güneş, Uçak Kaçırma Olayını Haber Aldıkları Andan İtibaren Tedbirlerini Almaya Başladıklarını Belirterek, "Antalya Valisi Başkanlığında Kriz Merkezi Oluşturduk. Antalya Havalimanı Çeevresinde Her Türlü Tedbiri Aldık" Dedi.

İçişleri Bakanı Osman Güneş, uçak kaçırma olayını haber aldıkları andan itibaren tedbirlerini almaya başladıklarını belirterek, "Antalya Valisi başkanlığında kriz merkezi oluşturduk. Antalya Havalimanı çeevresinde her türlü tedbiri aldık" dedi.

Aldığıkları tedbirleri uygulamaya başladıklarını kaydeden Güneş, "Her ihtimale karşı bu işler için eğitilmiş çok özel bir ekimizi Antalya'ya gönderdik. Bir taraftan Antalya'daki ekiplerimiz üzerine düşeni yapmaya çalışırken, bu işi kimsenin burnu kanamadan çözmeye gayret ederken, çok özel ekibimiz de Antalya'ya ulaşmış oldu. Korsanlarla temaslar kuruldu, görüşmeler yapıldı. Teknik yöntemler kullanılmak suretiyle bu iş kimsenin burnu kanamadan tatlıya bağlandı ve teslim olmaları sağlandı. Bu çalışmaları

yapıyorken, başta başbakanımız olmak üzere, Dışişleri Bakanımız Abdulah Gül'le devamlı irtibat halinde olduk. Sayın Gül bakanlığımıza gelerek bu çalışmalara katıldı. Bu iş böylece sonlandırılmış oldu" diye konuştu.

(ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title