Haberler

Atların Efendisi'nde 60 At Görev Yapıyor

Güncelleme:

Miguel Barrionuevo ve Alex Giano ile seçkin Endülüs Atları'nın duygusal hikayesini ve ustaların onlarla olan güzel ilişkisini Atların Efendisi gösterisinde anlatıyor.

Miguel Barrionuevo ve Alex Giano'nun mükemmel ekibi eşliğinde çağdaş at sanatının en iyi paylaşımı ile büyülü bir yolculuğa çıkacaksınız. Türkiye'de ilk kez sahnelenecek olan Atların Efendisi gösterisindeki biniciler ekibinde Barrionuevo'nun yanı sıra Alejandro Barrionuevo, Alex Giona, Manolo Zumariva, Ricardo Navas ve Voltige Sherzod Mamatov da yer alıyor.

Atların Efendisi; sanat, güç ve gurur dolu bir gösteriyi izleyenler arasında bir zamanların İtalyan Kültür Merkezi'nin en favori hocası olan Aldo Baldini "Atlar Ne Ögretir?" sorusuna ise "Doğa ile yakınlaşmayı, sakin olmayı ve hayvanı anlarsak insanı da anlayabiliriz" dedi.

Usta ve atı birleştiren koşulsuz sevgi, muhteşem ışık ve görsel şov ile dev bir gösteriye dönüşüyor.

Çocukluk hayallerinin anılarını, adrenalin tutkularını, özgürlük içinde koşan ve akrobasi yapan atları, komik midillileri, kuyruklu yıldızları, mistik dervişlerin fantezilerini, hız ve cesaret arasında görünmez bağlantıları izleyeceksiniz.

6 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek gösteri izleyicilerin nefeslerini kesecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Miguel Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title